Ono što je SDP-u, HNS-u i HSU-u dozvoljeno IDS-u nije

U normalnim sredinama u kojima se poštuju Zakone i integritet drugih bi se nakon objavljene neistine zatražila objava demantija ili ispravak nakon čega bi se glavni urednik pristojno ispričao a novinara koji neistine uporno piskara (vrlo je moguće i naručene pamflete) bi malo „opalio“ po prstima ili džepu i tu bi stvar završila. No ovo je Hrvatska u kojoj se traženje ispravka ili objave demantija još uvijek treba smatrati gubljenjem vremena. Tekst koji slijedi je još jedan naš odgovor na uradak „novinara“ Nikole Severa Šenija (JL) koji i dalje „piše“ po svome ili bi možda bilo točnije (a nadamo se da nije) kazati po nalogu onoga tko ga je i angažirao za predstojeće parlamentarne izbore konstantno širi neistine kojima se Stranci umirovljenika (SU) i Koaliciji Blok umirovljenici zajedno (BUZ) namjerno radi šteta.

na svim razinama i što nitko ne dovodi u pitanje bi očito htjeli zabraniti četvrtom partneru odnosno IDS-u što baš i ne čudi jer su istog ionako već proglasili naj/manjim partnerom.Naravno, ne želimo se miješati u unutarnje stvari ili međusobne odnose stranaka iz Kukuriku koalicije niti nas u ovom trenutku to uopće zanima,pa čak ni činjenica (iscurilo u javnost)što jedan čelnik kukurikavaca već dovršava pregovore (a nije IDS) o postizbornoj koaliciji sa HDZ-om jer je to naprosto njihova unutarnja stvar, ali zabranjivati svom koalicijskom partneru suradnju sa kompatibilnom političkom opcijom lažno tvrdeći da je to suradnik – satelit HDZ-a i sa kojom može samo profitirati znači samo jedno…. Radi o jasnoj nakani da se koalicijskog partnera uz već mu dane nepovoljne pozicije na izbornoj listi i dodatno oslabi, čak i ponizi tako da potencijalne partnere na lokalnoj ili regionalnoj razini odvrati ili uputi na suradnju sa nekom drugom lokalnom ili regionalnom opcijom.

Činjenica je naime da SU u svim regijama ne samo da nastoji, već i uspijeva u uspostavljanju suradnje sa regionalnim stankama i pojedincima iz čega naravno svi imaju koriti, a u prvom redu ciljane skupine, a shodno tome dakle i svi građani pa bili oni simpatizeri ili nete političke opcije u navedenoj regiji. Naša pak suradnja sa IDS-om u Istarskoj županiji nije uperena ni protiv koga a ponajmanje protiv Kukuriku koalicije, Silvana Hrelje ili HSU-a čija je stranka gotovo nestala sa političke scene u Istarskoj županiji jer su što je opće poznato gotovo sve gradske i općinske organizacije prešle ili su u fazi prelaska u Stranku umirovljenika.

Upornim piskaranjem kako je SU, a time i BUZ partner HDZ-u se u stvari na vrlo podmukao način želi prikriti činjenica koja doslovno kaže kako SU sa HDZ-om nije u koaliciji ni u jednom gradu ili županiji dočim je to npr. HSU, član Kukuriku koalicije u gotovo svim županijama ili gradovima gdje su HDZ ili HSS na vlasti. Prozivanjem SU-a i BUZ-a radi tobožnje suradnje sa HDZ-om se konstantnim plasiranjem laži pod svaku cijenu nastoji skrenuti pozornost sa golih činjenica koje teško kompromitiraju upravo same kukurikavce, posebno HSU koji upornim upiranjem prstom u SU i BUZ naprosto želi minorizirati svoju otvorenu i moglo bi se kazati dugogodišnju usku suradnja sa HDZ-om…

U Zagrebu, 23.08.2011.

Koordinator Blok umirovljenici zajedno

(BUZ, DSU, SU, AHU, ZU)

Lazar Grujić dipl.oec.

S neizmjernom tugom i žalošću izvješćujemo javnost kako je od posljedica Covid-19 virusa preminuo naš dugogodišnji ... (opširnije)

Podsjećajući se na veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu pod nazivom Oluja i oslobađanje velikog dijela okupirane ... (opširnije)

Nakon stišavanja predizbornih političkih strasti i početne pobjedničke euforije odlučili smo i mi u Stranci umirovljenika ... (opširnije)

Posljednji parlamentarni izbori iznjedrili su političku opciju koja je uglavnom profitirala na kritikama i omalovažavanju rada ... (opširnije)

Veliku medijsku pozornost ovih je dana izazvao razgovor budućeg drugog čovjeka Hrvatske vlade Tome Medveda u ... (opširnije)

U prekrasnom ambijentu hotela International članovi i simpatizeri Domovinskog pokreta i koalicijskih partnera dočekali su rezultate izbora ... (opširnije)

Motivacijskim govorom u Makedonskoj baraci u Zagrebu za članove i simpatizere Domovinskog pokreta te koalicijskih stranaka s ... (opširnije)

Iz godine u godinu svjedoci smo sve nižih ljudskih strasti koje se manifestiraju kroz politička sučeljavanja ... (opširnije)

Demografski  slom koji je godinama prisutan u Hrvatskoj osobito je izražen u Gorskom kotaru. Stoga je ... (opširnije)

Još manje od tjedan dana dijeli nas od izbora za 10. saziv hrvatskog parlamenta i predizborna ... (opširnije)