Lista 24. za Umirovljenike i one koji će to jednog dana biti....

Lista 24. za Umirovljenike i one koji će to jednog dana biti....

Umirovljenici, radnici, studenti ... izađite na izbore 9. lipnja, iskoristite svoje pravo glasa i pomozite nam da zajedno gradimo Europu koja će biti bolja, pravednija i sigurnija za sve generacije. Vaš glas može pomoći u izgradnji budućnosti u kojoj će naša djeca i unuci živjeti u blagostanju, ali i u kojoj ćete vi imati dostojanstvenu i sigurnu starost.

Ne vjerujete lažnim predstavnicima umirovljenika jer su to, vidjeli ste i sami, jeftino kupljeni žetončići koji vas opet pokušavaju prevariti zajedno sa onima sa kojima su vas već puno puta do sada prevarili i radi kojih većina vas živi u siromaštvu.

Vaš glas je važan, vaš glas je snaga, vi ste dio zajednice, vi ste oni koji svojim sudjelovanjem doprinosite budućnosti Europe. Izađite na izbore, posebno vas 40700 koji ste nam već jednom dali povjerenje i povedite sa sobom još jednog birača kakao bi se zajedno izborili da se naš čuje i sluša!

Vaša lista je UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU na biračkom listiću za EU izbore na broju 24.

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)