9. lipnja je prilika da se ispravi greška učinjena 17. travnja, iskoristimo je!

9. lipnja je prilika da se ispravi greška učinjena 17. travnja, iskoristimo je!

Umirovljenici  su 17. travnja mogli birati između siromaštva ili povećanja mirovina odmah za 200 €. 

40700 glasova birača, ponajviše samih umirovljenika, je podržalo naš prijedlog ali njih - vas 95%, od kojih 310 000 koji prima minimalnu mirovinu kao i 210 000 doživotno penaliziranih nije stoga se za umirovljenike nažalost ništa neće promijeniti do slijedećih izbora, a slijedeći izbori su već 09. lipnja pa samim time i prilika da se barem donekle ispravi greška učinjena 17. travnja.

Da nas je umjesto 40700 podržalo vas 140 700 glasova danas bi se pričalo sa nama o tome koliko odmah podići mirovine iznad traženih 200 €, a ovako se događa ono na što smo i upozoravali prije izbora, umirovljenici više nisu nikome važni pa se više i ne spominju....  

 

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)