UMIROVLJENICI ZAJEDNO predali listu kandidata za izbor članova EU parlamenta

UMIROVLJENICI ZAJEDNO predali listu kandidata za izbor članova EU parlamenta

Uz podršku 40700 birača koji su prepoznali naš rad, kao vjerujemo i mnogih od onih 700 tisuća koji su 17.04. grdo pogriješili,  idemo i na izbore za članove EU parlamenta uvjereni da uz dovoljnu podršku umirovljenika možemo konačno početi realizirati  mnoštvo programa za umirovljenike koji do sada nije dotaknuo ni jedan naš europarlamentarac.

Jasno je da o umirovljenicima nitko brinuti neće ako to mi sami nećemo zato pozivamo sve, posebno umirovljenike i one koji će to uskoro biti, ali isto tako i mlade,  da nas podrže i pomognu da i dalje ne stoje neiskorištene milijarde eura  koje su nam već dugo na raspolaganju u nizu EU fondova.....

Više od 40.000 ljudi koji su nam dali potporu, oni nam daju snagu da idemo dalje. Mi smo tu šesta, odnosno sedma lista na izborima za Hrvatski sabor po broju osvojenih glasova. Sada dobar dio od onih 700.000 imaju priliku za popravni odnosno da nam sada daju potporu kako bi im pomogli da se sa nekoliko milijardi eura koje godinama stoje u europskim fondovima započnemo koristiti, da se ti novci koji nam stoje na raspolaganju niz godina  konačno izvuku i da se okoriste hrvatski umirovljenici.

Hrvatska nije izgradila nijedan dom, nijedan umirovljenički centar, nijedan hospicij, nismo napravili gotovo ništa u projektima koji su u europskim socijalnim fondovima. I kad premijer Plenković  kaže da je Hrvatska dobila „hrpu“ milijardi eura onda to znači da nismo dobili ništa već samo priliku da to realiziramo, što do sada nažalost nismo.

Vrijeme je da hrvatski umirovljenici konačno dobiju svog zastupnika u EU parlamentu koji bi zastupao interese hrvatskih umirovljenika.

I jedno upozorenje, dragi umirovljenici obratite pozornost na podmetnuto kukavičje jaje (žetončić u obliku HSU-a) samo kako bi nas omeli ili spriječili umirovljenike da imaju svog europarlamentarca...

Pokažimo im da nas ima i da žetončiči nikoga ne zanimaju.... kao ni oni ispod čijih skuta su se uvukli...

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)