HVALA

HVALA

Veliko hvala svima vama koji ste nam na današnjem glasanju dali povjerenje vjerujući u naš program za rješavanje problema rastućeg siromaštva umirovljenika za koji se zalažemo i za što ćemo se i dalje beskompromisno zalagati.

I dalje smo čvrsta stava da mirovine treba povećati odmah, a jedni način je novi izračun koji smo jedino mi koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO ponudili, i u svim prilikama ili javnim polemika dokazali opravdanim, lako izvedivim i za umirovljenike, vas preko 750 tisuća, spasonosnim.

Poštujemo volju i odluku svih onih, umirovljenika posebno, koji su svoje povjerenje odlučili dati nekome drugom vjerujući da će tako na bolji način riješiti svoje probleme, a za najviše vas to je problem malih mirovina. Na žalost cca 150 tisuća umirovljenika neće dočekati 2028. godinu kako bi se uvjerili tko je 2024. godine bio u pravu.

Bilo bi nam drago kada bi i mi mogli vjerovati u obećanja drugih, no argumentacija svih koji su vam kroz svoje programe nudili veće mirovine za 4 godine je takva da ste bez većeg napora i sami laganom analizom ponuđenog mogli doći do zaključka da se realne mirovine ni po jednom prijedlogu izuzev našeg realno neće povećati ni za malo, ili će u najboljem slučaju to biti tek simbolično.   

Birači imaju priliku na svakim izborima odlučiti sa kime i kojim putem žele nastaviti što je najviši demokratski standard. Pravo birača, u ovom slučaju za cca 750 tisuća umirovljenika,  je na upravo održanim parlamentarnim izborima, je bilo da biraju između većih mirovina u prosjeku za 200 eur odmah ili nastavak života u siromaštvu uz vjerovanje u obećanja onih koji su ih i doveli u nikada teži položaj da će im mirovine povećati kroz 4 godine......  

Naša koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO nastavlja zajedno da svima vama koji ste nas podržali, kao i sa onima koji će uskoro shvatiti svoju zabludu, tešku borbu protiv siromaštva umirovljenika odlučni da u toj neravnopravnoj borbi na kraju zajedno sa vama izađemo kao pobjednici, jer ZAJEDNO SMO JAČI!  

Umirovljenici, izvucite i pouku iz svega ovoga što se događa oko vas.... i imajte na umu da onaj koji za sebe uporno bira i izabire loše nema pravo smatrati se žrtvom....  

 

HRVATSKI RADIO 17.05.2024. EU izbori 2024.   predstavljanje UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU   EUROPSKI IZBORI ... (opširnije)

Hrvatska mora puno više ulagati u smještajne kapacitete za starije i nemoćne Prema Programu stabilnosti Republike ... (opširnije)

Zašto 95% umirovljenika birajući isto očekuje promjene? Kod velikog broja birača u Hrvatskoj, posebno umirovljenika sa ... (opširnije)

Nacionalni dan palijativne skrbi, 11. svibnja Uoči Nacionalnog dana palijativne skrbi nositelj koalicijske liste UMIROVLJENICI ZAJENDO, ... (opširnije)

Sretan i blagoslovljen Uskrs U ime Umirovljenici zajedno – Političke platforme želimo vam najiskrenije čestitati Uskrs ... (opširnije)

9. lipnja je prilika da se ispravi greška učinjena 17. travnja, iskoristimo je! Umirovljenici  su 17. ... (opširnije)

Program „UMIROVLJENICI ZA EUROPU“   Zašto bi umirovljenici trebali biti zastupljeni u EU parlamentu? Zastupljenost UMIROVLJENICI ... (opširnije)

1. Svibanj, Međunarodni praznik rada   Svima onima koji su nekada imali svoje radno mjesto Svima ... (opširnije)

Je li Hrvatska zemlja siromašnih umirovljenika? Na fotografijama vidimo najkvalitetniju teletinu na žaru ili gradelama, ovisno ... (opširnije)

Peticija SUH-a ili još jedna PR predstava Jasne Petrović...  Sindikat umirovljenika Hrvatske (SUH), sa po njihovim ... (opširnije)