Čestitke svim osobama starije životne dobi povodom Međunarodnog dana starijih osoba

Čestitke svim osobama starije životne dobi povodom Međunarodnog dana starijih osoba

UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma i umirovljeničke udruga koje nas programski podržavaju svim starijim osobama čestitaju Međunarodni dan starijih osoba.

Danas je dan kada će mnogi političari koji se umirovljenika i starijih osoba sjete tek u nekim prigodama biti najglasniji u iskazivanju podrške, uglavnom lažne, no vjerujemo da starije osobe i umirovljenici sve bolje i češće prepoznaju njihove lažne suze, posebno od onih koji ih trgujući njihovim interesima  guraju  u sve veće siromaštvo.

Na današnji dan kada većina umirovljenika umjesto uživanja u zasluženoj mirovini jedva preživljava budimo odlučni, budimo zajedno i pošaljimo im jasnu poruku da ne pristajemo na siromaštvo koje nam nude, da ne pristajemo na njihova lažna obećanja, da ne želimo da nas zastupaju oni koji nas već predugo beskrupulozno prodaju za osobne interese.

Umirovljenici ne žele ničiju milostinju već mirovinu zasluženu svojim radom. Na Vladi je da se prestane igrati sa šarenim PR paketima pomoći i da se konačno pobrine za umirovljenike koji čine trećinu građana Lijepe naše, a to se može i mora uraditi samo novim i pravednijim izračunom mirovina za sve umirovljenike a ne samo za nove.

Uz čestitke za današnji  Međunarodni dan starijih osoba poručujemo još jedan poziv starijim osobama i umirovljenicima koji su Zagrebu da nam se pridruže na Trgu bana Josipa Jelačića već od 10:30 i iz prve ruke od vodstva Platforme dobiju odgovore na svako pitanje,  a svima ostalima koji su širom Lijepe naše pozivamo da nam izraze podršku riječju ili fotografijom…

UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)