‘Nije vrijeme za slavlje i veselje’: Umirovljenici zajedno u nedjelju započinju borbu protiv siromaštva

Nije vrijeme za slavlje i veselje’: Umirovljenici zajedno u nedjelju započinju borbu protiv siromaštva

Umirovljenici zajedno ponovit će sve svoje zahtjeve za poboljšanjem položaja starijih osoba u nedjelju u 11 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Koordinator Lazar Grujić istaknuo je kako neće biti riječ o prosvjedu, već o ‘druženju’ na kojem će ‘izraziti nezadovoljstvo i započeti žestoku političku borbu svim dozvoljenim političkim sredstvima protiv siromaštva’.

 

CIJELI TEKST NAJAVE MOŽETE PROČITATI NA MIROVINA.HR

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)