Gledamo se sutra 27.07.2023. na HTV 4 u 12:20

Gledamo se sutra 27.07.2023. na HTV 4 u 12:20

Milivoj Špika i Lazar Grujić, koordinatori Platforme Umirovljenici zajedno, biti će gosti 27.07.2023. u emisiji Studio 4 na HTV4 koja počinje u 12:20 sati, odnosno odmah nakon emisije Dnevnik 1 koji je na programu točno u podne.

To će biti još jedna prilika za upoznavanje javnosti, posebno umirovljenika i onih koji će to uskoro biti, sa glavnim programskim smjernicama Platforme Umirovljenici zajedno.

Na konkretnom primjeru jedne obračunate mirovine po važećim propisima od 400 EUR će mo slikovito pokazati kako bi  navedena mirovina izgledala da se slijedeći mjesec obračunava po prijedlogu Platforme Umirovljenici zajedno, kako po prijedlogu SUH -MUH-a, i na koncu kako po prijedlogu HSU-a.

Kako riješiti problem 16000 umirovljenika koji su otišli u mirovinu u periodu 01.01.2021 - 01.01.2023 izgubivši pravo na bonus od 0,15 po mjesecu za dulji rad od 41 godine?

Je li 20% dovoljan postotak koji se može preuzeti od preminulog partnera uz svoju mirovinu?

Kakva je suradnja Platforme Umirovljenici zajedno sa HSU-om i jedinim saborskim zastupnikom umirovljenika Silvanom Hreljom? Zašto HSU nije dio zajedničke umirovljeničke platforme?

Kakva je suradnja sa umirovljeničkim udrugama koje pozivaju na prosvjed i koja je uloga i stav Platforme Umirovljenici zajedno po tom pitanju.

Kako na slijedeće parlamentarne izbore?

… itd, itd, itd…

Politička platforma Umirovljenici zajedno u anketi Crobarometra za mjesec srpanj je na rejtingu od 1% što je obzirom na tek nekoliko mjeseci djelovanja relativno dobro, no u narednom periodu i uz naše konkretne prijedloge za povećanje mirovina očekujemo još veću podršku birača uz ozbiljan rast rejtinga…

Koje i kolike su konkretne razlike u onome što se umirovljenicima nudi Gostovanje kod voditelja Petra ... (opširnije)

HTV/HRT 4 Jutros je koordinator Platforme Umirovljenici zajedno Milivoj Špika gostujući u vijestima na HTV4 slikovito ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno – Politička platforma na putu prema izbornom pragu Umirovljenici zajedno – Politička platforma nakon ... (opširnije)

Jeli „Glas umirovljenika“ privatiziran i u funkciji difamiranja?   Mada u relativno skromnoj tiraži SUH već ... (opširnije)

Danas obilježavamo 32. godišnjicu od tragedije koja je zadesila Vukovar sa svojih tada 15000 preostalih stanovnika ... (opširnije)

Neki vrli „predstavnici“ umirovljenika poručuju im kako „Nije sve u mirovini“   Pa jesu li (SUH, ... (opširnije)

„Pudlice i poltroni“ punom parom u novi pokušaj prevare umirovljenike   Nakon što je Platforma Umirovljenici ... (opširnije)

Jeli Vlada prešutno prihvatila prijedlog Platforme Umirovljenici zajedno!?   Prateći predstavljanje proračuna na sjednici Vlade RH ... (opširnije)

Lex Agrokor se vratio poput bumeranga… Božu Petrova već uhvatila sinkopa Kako će odluka Visokog kaznenog ... (opširnije)

Špika: Sva povećanja i svi paketi pomoći ne rješavaju problem umirovljenicima   U mandatu ove Vlade ... (opširnije)