Gledamo se sutra 27.07.2023. na HTV 4 u 12:20

Gledamo se sutra 27.07.2023. na HTV 4 u 12:20

Milivoj Špika i Lazar Grujić, koordinatori Platforme Umirovljenici zajedno, biti će gosti 27.07.2023. u emisiji Studio 4 na HTV4 koja počinje u 12:20 sati, odnosno odmah nakon emisije Dnevnik 1 koji je na programu točno u podne.

To će biti još jedna prilika za upoznavanje javnosti, posebno umirovljenika i onih koji će to uskoro biti, sa glavnim programskim smjernicama Platforme Umirovljenici zajedno.

Na konkretnom primjeru jedne obračunate mirovine po važećim propisima od 400 EUR će mo slikovito pokazati kako bi  navedena mirovina izgledala da se slijedeći mjesec obračunava po prijedlogu Platforme Umirovljenici zajedno, kako po prijedlogu SUH -MUH-a, i na koncu kako po prijedlogu HSU-a.

Kako riješiti problem 16000 umirovljenika koji su otišli u mirovinu u periodu 01.01.2021 - 01.01.2023 izgubivši pravo na bonus od 0,15 po mjesecu za dulji rad od 41 godine?

Je li 20% dovoljan postotak koji se može preuzeti od preminulog partnera uz svoju mirovinu?

Kakva je suradnja Platforme Umirovljenici zajedno sa HSU-om i jedinim saborskim zastupnikom umirovljenika Silvanom Hreljom? Zašto HSU nije dio zajedničke umirovljeničke platforme?

Kakva je suradnja sa umirovljeničkim udrugama koje pozivaju na prosvjed i koja je uloga i stav Platforme Umirovljenici zajedno po tom pitanju.

Kako na slijedeće parlamentarne izbore?

… itd, itd, itd…

Politička platforma Umirovljenici zajedno u anketi Crobarometra za mjesec srpanj je na rejtingu od 1% što je obzirom na tek nekoliko mjeseci djelovanja relativno dobro, no u narednom periodu i uz naše konkretne prijedloge za povećanje mirovina očekujemo još veću podršku birača uz ozbiljan rast rejtinga…

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)