Petar Vlahov ugostio je predstavnike socijaldemokrata i Umirovljenici zajedno – političke platforme

HTV4, STUDIO 4
Petar Vlahov ugostio je predstavnike socijaldemokrata i Umirovljenici zajedno – političke platforme

Godina je dana do super izborne godine i sve više je tema koje se tiču kvalitete života građana… Svi traže veće plaće, mirovine, regres i druga prava i spremni su na razne akcije kako bi ostvarili svoje ciljeve…

Što o navedenim temama misle u Studiju 4 su govorili u ime Socijaldemokrata predsjednik Davorko Vidović i jedan od koordinatora Umirovljenici zajedno – Političke platforme Milivoj Špika…

Redala su se zanimljiva pitanja voditelja Petar Vlahova a sugovornici su bili jasni i zanimljivi u svojim odgovorima dajući pojašnjenja i stavove svojih opcija…. Odnosno socijaldemokrata i Umirovljenici zajedno – Političke platforme …

EMISIJU MOŽETE POGLEDATI NA OVOM LINKU

Koje i kolike su konkretne razlike u onome što se umirovljenicima nudi Gostovanje kod voditelja Petra ... (opširnije)

HTV/HRT 4 Jutros je koordinator Platforme Umirovljenici zajedno Milivoj Špika gostujući u vijestima na HTV4 slikovito ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno – Politička platforma na putu prema izbornom pragu Umirovljenici zajedno – Politička platforma nakon ... (opširnije)

Jeli „Glas umirovljenika“ privatiziran i u funkciji difamiranja?   Mada u relativno skromnoj tiraži SUH već ... (opširnije)

Danas obilježavamo 32. godišnjicu od tragedije koja je zadesila Vukovar sa svojih tada 15000 preostalih stanovnika ... (opširnije)

Neki vrli „predstavnici“ umirovljenika poručuju im kako „Nije sve u mirovini“   Pa jesu li (SUH, ... (opširnije)

„Pudlice i poltroni“ punom parom u novi pokušaj prevare umirovljenike   Nakon što je Platforma Umirovljenici ... (opširnije)

Jeli Vlada prešutno prihvatila prijedlog Platforme Umirovljenici zajedno!?   Prateći predstavljanje proračuna na sjednici Vlade RH ... (opširnije)

Lex Agrokor se vratio poput bumeranga… Božu Petrova već uhvatila sinkopa Kako će odluka Visokog kaznenog ... (opširnije)

Špika: Sva povećanja i svi paketi pomoći ne rješavaju problem umirovljenicima   U mandatu ove Vlade ... (opširnije)