Petar Vlahov ugostio je predstavnike socijaldemokrata i Umirovljenici zajedno – političke platforme

HTV4, STUDIO 4
Petar Vlahov ugostio je predstavnike socijaldemokrata i Umirovljenici zajedno – političke platforme

Godina je dana do super izborne godine i sve više je tema koje se tiču kvalitete života građana… Svi traže veće plaće, mirovine, regres i druga prava i spremni su na razne akcije kako bi ostvarili svoje ciljeve…

Što o navedenim temama misle u Studiju 4 su govorili u ime Socijaldemokrata predsjednik Davorko Vidović i jedan od koordinatora Umirovljenici zajedno – Političke platforme Milivoj Špika…

Redala su se zanimljiva pitanja voditelja Petar Vlahova a sugovornici su bili jasni i zanimljivi u svojim odgovorima dajući pojašnjenja i stavove svojih opcija…. Odnosno socijaldemokrata i Umirovljenici zajedno – Političke platforme …

EMISIJU MOŽETE POGLEDATI NA OVOM LINKU

Umirovljenici ne žele biti „zadnja rupa na sviralu“… Umirovljenici zajedno – Politička platforama (Stranka umirovljenika, Blok ... (opširnije)

Jeli rušenje jedino ili najbolje rješenje za bespravno izgrađene objekte? ZAGREB, 04. lipnja 2023.- Iako je ... (opširnije)

Otvoreno pismo predsjedniku RH gospodinu Zoranu Milanoviću Poštovani predsjedniče Zorane Milanoviću, Obraćamo vam se s otvorenim ... (opširnije)

Svima koji Hrvatsku osjećaju svojom domovinom   Čestitamo Dan državnosti!   Na dan 30.05. prije 33 ... (opširnije)

UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma Tko je ili što je to UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma ... (opširnije)

U parlamentarnoj demokraciji većina donosi Zakone, zar ne… Kako demokracija nije savršen sustav tako i u ... (opširnije)

Podržavamo pozitivne promjene ali i izražavamo zabrinutost… UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma pozdravlja i podržava svako ... (opširnije)

Jesmo li kao društvo spremni za obračun sa „zloćudnim tumorom“? Već godinama se kroz svako istraživanje ... (opširnije)

Zašto guverner HNB-a ima veću plaću nego predsjednici države i Vlade zajedno? Posljednjih tjedana svjedoci smo ... (opširnije)

Osnovana GO SU Novska Dana 24. 04. 2023 god održana je Osnivačka skupština Gradske organizacije SU ... (opširnije)