Petar Vlahov ugostio je predstavnike socijaldemokrata i Umirovljenici zajedno – političke platforme

HTV4, STUDIO 4
Petar Vlahov ugostio je predstavnike socijaldemokrata i Umirovljenici zajedno – političke platforme

Godina je dana do super izborne godine i sve više je tema koje se tiču kvalitete života građana… Svi traže veće plaće, mirovine, regres i druga prava i spremni su na razne akcije kako bi ostvarili svoje ciljeve…

Što o navedenim temama misle u Studiju 4 su govorili u ime Socijaldemokrata predsjednik Davorko Vidović i jedan od koordinatora Umirovljenici zajedno – Političke platforme Milivoj Špika…

Redala su se zanimljiva pitanja voditelja Petar Vlahova a sugovornici su bili jasni i zanimljivi u svojim odgovorima dajući pojašnjenja i stavove svojih opcija…. Odnosno socijaldemokrata i Umirovljenici zajedno – Političke platforme …

EMISIJU MOŽETE POGLEDATI NA OVOM LINKU

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)