Svakog dana sve više rastemo

Svakog dana sve više rastemo

Nakon što je članica UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Političke platforme Stranka umirovljenika (SU) „odmjerila snage sa HSU-om tijekom siječnja i veljače pokazavši da su po rejtingu gotovo poravnati, sada je odnosno u travnju na „megdan“ HSU-u izašao BUZ pokazavši isto kao i SU odnosno da HSU nikoga od članova Platforme ne nadmašuje u rejtingu.

Na umirovljeničkoj političkoj sceni će se uskoro početi događati već sada svima vidljive i velike promjene što je lako zaključiti po pojedinačnim rejtinzima triju umirovljeničkih stranaka koje su se u proteklih nekoliko mjeseci pojavile u anketama Ipsos-a. Jasno što će uslijediti kada se u anketi pojavi Platforma UMIROVLJENICI ZAJEDNO koja će pokazati zajednički rejting za SU, BUZ, DSU i niz manjih umirovljeničkih stranaka.

Nadamo se i da će HSU uskoro promijeniti svoju retoriku prema UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Političkoj platformi odnosno uvidjeti realnost iz koje su mogu zaključiti kako članice Platforme nisu nikakve „opskurne“ stranke već u najmanju ruku čak i pojedinačno  potpuno ravnopravni partneri HSU-u na političkoj sceni…

Naša je poruka: zajedno smo jači

Dnevnik.hr 25.04.2023. https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/crobarometar-za-travanj-koga-gradjani-najvise-podrzavaju---778591.html?itm_source=HomeReadThis&itm_medium=Dnevnik&itm_campaign=Naslovnica

Dnevnik.hr 24.02.2023. https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/crobarometar-milanovic-i-dalje-najpopularniji-optimizam-pada-vodeci-problem-korupcija-i-kriminal---768145.html

Umirovljenici ne žele biti „zadnja rupa na sviralu“… Umirovljenici zajedno – Politička platforama (Stranka umirovljenika, Blok ... (opširnije)

Jeli rušenje jedino ili najbolje rješenje za bespravno izgrađene objekte? ZAGREB, 04. lipnja 2023.- Iako je ... (opširnije)

Otvoreno pismo predsjedniku RH gospodinu Zoranu Milanoviću Poštovani predsjedniče Zorane Milanoviću, Obraćamo vam se s otvorenim ... (opširnije)

Svima koji Hrvatsku osjećaju svojom domovinom   Čestitamo Dan državnosti!   Na dan 30.05. prije 33 ... (opširnije)

UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma Tko je ili što je to UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma ... (opširnije)

U parlamentarnoj demokraciji većina donosi Zakone, zar ne… Kako demokracija nije savršen sustav tako i u ... (opširnije)

Podržavamo pozitivne promjene ali i izražavamo zabrinutost… UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma pozdravlja i podržava svako ... (opširnije)

Jesmo li kao društvo spremni za obračun sa „zloćudnim tumorom“? Već godinama se kroz svako istraživanje ... (opširnije)

Zašto guverner HNB-a ima veću plaću nego predsjednici države i Vlade zajedno? Posljednjih tjedana svjedoci smo ... (opširnije)

Osnovana GO SU Novska Dana 24. 04. 2023 god održana je Osnivačka skupština Gradske organizacije SU ... (opširnije)