24. studenog 2022. godine je osnovana gradska organizacija Stranke Umirovljenika (GO SU Bjelovar)

24. studenog 2022. godine je osnovana gradska organizacija Stranke Umirovljenika grada Bjelovara (GO SU Bjelovar)

Ovo je rezultat rada na terenu stranke umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije.

Kao što je u kratkom roku osnovan županijski odbor Stranke Umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije (ŽO SU BBŽ), odmah se je pristupilo i aktivnostima u osnivanju gradskog odbora Stranke Umirovljenika Bjelovara (GO SU Bjelovar), a uskoro se očekuje i osnivanje gradskog odbora Stranke Umirovljenika grada Daruvara (GO SU Daruvar).

Time je županijski odbor Stranke Umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije ispunio sve zadane zadatke za 2022. godinu.

Dakle, 24. studenog 2022. godine je u Hotelu Central u Bjelovaru uz prisustvo gosp. Siniše Glavaša kao predsjednika županijske organizacije Stranke Umirovljenika osnovana gradska organizacija Stranke Umirovljenika grada Bjelovara kojom prigodom je za predsjednika e izabran Božidar Miodragović, za potpredsjednike Božo Davidović, Momčilo Momo Tomić i za tajnicu Katica Dadacek!

Sretno u daljnjem radu u interesu svih Umirovljenika grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije te Stranke Umirovljenika!

Nije šala, 1. travnja 2023. od Vlade RH stiže četvrti paket mjera… Novi, četvrti paket mjera ... (opširnije)

Ne podržavamo bespravnu gradnju kao ni selektivno uklanjanje objekata… Politička platforma UMIROVLJENICI ZAJEDNO ni na koji ... (opširnije)

Poštovani predsjedniče RH, gospodine Zorane Milanoviću Obraćamo vam se ovim otvorenim pismom kako bi vam potpuno ... (opširnije)

Sretan Dan žena 2023. žele Vam SU-BUZ-DSU UMIROVLJENICI ZAJEDNO! (opširnije)

HSU na putu od respektabilne i parlamentarne stranke do potpunog urušavanja Ne vjerujem da je itko ... (opširnije)

             Na poziv za suradnju iz HSU-a uzvratili uvredama i porukama mržnje Naprosto je ... (opširnije)

Predstavljena politička platforma UMIROVLJENCI ZAJEDNO U Novinarskom domu danas je pred mnoštvom posjetitelja i medija uspješno ... (opširnije)

Sretan Božić svima koji ovaj blagdan slave po julijanskom kalendaru. Mir Božji, Hristos se rodi! (opširnije)

Vladi RH… Strogo sankcionirati svako neopravdano podizanje cijena Svima je jasno da već godinama živimo u ... (opširnije)

Poštovani članovi, partneri, prijatelji, Želimo Vama i Vašim obiteljima Čestit Božić i Sretnu Novu 2023. godinu! SU-BUZ-DSU UMIROVLJENICI ZAJEDNO (opširnije)