24. studenog 2022. godine je osnovana gradska organizacija Stranke Umirovljenika (GO SU Bjelovar)

24. studenog 2022. godine je osnovana gradska organizacija Stranke Umirovljenika grada Bjelovara (GO SU Bjelovar)

Ovo je rezultat rada na terenu stranke umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije.

Kao što je u kratkom roku osnovan županijski odbor Stranke Umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije (ŽO SU BBŽ), odmah se je pristupilo i aktivnostima u osnivanju gradskog odbora Stranke Umirovljenika Bjelovara (GO SU Bjelovar), a uskoro se očekuje i osnivanje gradskog odbora Stranke Umirovljenika grada Daruvara (GO SU Daruvar).

Time je županijski odbor Stranke Umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije ispunio sve zadane zadatke za 2022. godinu.

Dakle, 24. studenog 2022. godine je u Hotelu Central u Bjelovaru uz prisustvo gosp. Siniše Glavaša kao predsjednika županijske organizacije Stranke Umirovljenika osnovana gradska organizacija Stranke Umirovljenika grada Bjelovara kojom prigodom je za predsjednika e izabran Božidar Miodragović, za potpredsjednike Božo Davidović, Momčilo Momo Tomić i za tajnicu Katica Dadacek!

Sretno u daljnjem radu u interesu svih Umirovljenika grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije te Stranke Umirovljenika!

U jutarnjoj emisiji „U mreži prvog“ koju uređuje i vodi Marija Gerbec Njavro gosti su bili: ... (opširnije)

"Umirovljenici zajedno": Prosječna mirovina nije porasla, nego pala s 40% na 36% Autor: S.M./HRT/Hina   Platforma ... (opširnije)

Čestitke svim osobama starije životne dobi povodom Međunarodnog dana starijih osoba UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma ... (opširnije)

‘Nije vrijeme za slavlje i veselje’: Umirovljenici zajedno u nedjelju započinju borbu protiv siromaštva Umirovljenici zajedno ... (opširnije)

Iznenađenje za bjelovarske umirovljenike: Grah i druženje na Gradskoj tržnici za Međunarodni dan starijih osoba U ... (opširnije)

'PREVARILI SU NAS' / Umirovljenici pripremaju prosvjed... Ili druženje? 'Tražimo 697 eura minimalne mirovine, a Vlada ... (opširnije)

Reportaža sa tiskovne konferenciji povodom obilježavanja 01. listopada Međunarodnog dana starijih osoba se obilježava 01. listopada ... (opširnije)

Špika: Više od 700.000 ljudi ima mirovinu koja je ispod linije siromaštva 22.09.2023. Autor: V.G./Studio 4/HRT ... (opširnije)

Upućen poziv umirovljenicima da nam se pridruže u nedjelju 01. listopada na Međunarodni dan starijih osoba ... (opširnije)

SUH i MUH najavljivali prosvjede umirovljenika sa figom u džepu!? Kako se prije ili kasnije svatko ... (opširnije)