Koalicija Blok umirovljenici zajedno - Priopćenje

Predmet:Priopćenje

Redovita radna sjednica koalicije Blok Umirovljenici zajedno održana je jučer 12.03. (subota) po prvi puta u novouređenim prostorijama SU-a i BUZ-a u samom središtu Zagreba. U radu sjednice su uz današnjeg domaćina predsjednika SU-a i koordinatora koalicije Blok Umirovljenici zajedno gospodina Lazar Grujića sudjelovali i Rajko Mladenović potpredsjednikSU, Milivoj Špika predsjednik BUZ, Dragan Šolaja predsjednik ZU i Dražen Štiglić ZU, Ante Kriletić predsjednik AHU, Milivoj Tičarić predsjednik DSU i Krešo Krunić zamjenik predsjednika DSU, te Branko Cvetković glavni tajnik MUH.

Na sjednici koja je započela u 10:00 i trajala do 13:00 je bilo riječi o mnogim temama stoga donosimo samo najznačajnije odluke koje su članovi koalicije Blok Umirovljenici zajedno donijeli jednoglasnim odlukama.

Zaključeno je da se u potpunosti prihvaćakoji još jednom poziva sve umirovljeničke opcije na jedinstvo, te je u tom smislu jednoglasno podržan tekst odgovora koji će koalicija . U kontekstu odgovora članovi koalicije Blok Umirovljenici zajedno su još jednom dali jednoglasnu potpor

Zbog mnogih medijskih napada i podmetanja političkih suparnika još jednom je potvrđena čvrsta odluka da se na parlamentarne izbore izađe isključivo sa samostalnom listom koalicije Blok Umirovljenici zajedno.

Iz razloga što kvalitetnije informiranosti javnosti usvojen je , a vezano uz rad Vlade RH, pristupne pregovore sa EU, prosvjedima, umirovljeničkim problemima te datumom održavanja izbora odnosno referenduma o pristupanju EU.

Jednoglasno je usvojen zaključak da se Nacionalnom vijeću predloži da žurno zatraži od Vlade RHukidanja odluke o zamrzavanju mirovina i donese onu o usklađenju iste sa rastom plaća u RH, te da se sa Mirovinskom reformom krene bez ikakvog daljnjeg odgađanja.

U Zagrebu, 12.03.2011.

Koordinator Blok Umirovljenici zajedno

Lazar Grujić dipl.oec.

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)