Posjet zastupnicima u Zadru!

Tijekom vikenda dužnosnici Stranke umirovljenika posjetili su Zadar i sastali se sa novoizabranim vijećnicima Stranke umirovljenika u jedinicama lokalne uprave i samouprave u Zadarskoj županiji. Susret s vijećnicima u gradu Zadru i Zadarskoj županiji održan je u sjedištu stranke na Narodnom trgu 5, a potom je uslijedio posjet Kolanu. U Zadru je održan sastanak s vijećnicima Branislavom Jelenićem, Duškom Vukovićem i Borisom Frakinom, a u Kolanu uz predsjednicu OO SU  Mariju Oštarić nazočan je bio novoizabrani vijećnik Ivan Čemeljić.

Čestitamo 22. lipanj - Dan antifašističke borbe! (opširnije)

Nedavno završeni loklalni izbori pokazali su kako tradicionalne stranke polako gube teren i ako nešto ne ... (opširnije)

Zbog učestalih upita vezanih uz nejasnoće oko Covid dodatka obavještavamo sve zainteresirane kako brojne odgovore mogu ... (opširnije)

Objavljujemo zanimljiv članak za populaciju umirovljenika na poveznici https://www.mirovina.hr/novosti/sve-se-vise-prica-o-dolasku-inflacije-evo-sto-ona-moze-napraviti-vasim-mirovinama/ (opširnije)

Nedavno završeni lokalni izbori bili su za našu stranku vrlo bremeniti, a posebno provedba predizborne kampanje ... (opširnije)

Moja Hrvatska! Ni brda nisu, ni doline, ni rijeke, ni more, ni oblaci nisu, ni kiša, ... (opširnije)

Nakon provedenog prvog kruga lokalnih izbora Stranka umirovljenika je polučila znatno bolje rezultate u odnosu na ... (opširnije)

Završavajući izbornu kampanju u Sisačko - moslavačkoj županiji kandidati na listi Stranke umirovljenika predstavili su se ... (opširnije)

Lista za Rijeku, Kvarnerska inicijativa - regionalna platforma, Stranka umirovljenika i nezavisni Marinko Koljanin ulaze odlučni ... (opširnije)

U nedjelju 09. svibnja, tjedan dana prije izbora, članovi Stranke umirovljenika Sisačko - moslavačke županije bili ... (opširnije)