Potpisani Sporazumi o udruživanju umirovljeničkih stranaka dostupni su javnosti

Potpisani Sporazumi o udruživanju umirovljeničkih stranaka dostupni javnosti

25.08.2022. je u Zagrebu svečano potpisan Sporazum o političkoj suradnji triju umirovljeničkih stranaka pod jedinstvenom nazivom UMIROVLJENICI ZAJEDNO i Sporazum o programskoj suradnji pod nazivom ZAJEDNO SMO JAČI (ZSJ). Sporazume su kao što je već javnost izvještena potpisali Lazar Grujić u ime Stranke umirovljenika (SU), Milivoj Špika u ime Bloka umirovljenici zajedno (BUZ) i Milivoj Tičarić u ime Demokratske stranke umirovljenika (DSU).

Kako će obzirom na do sada pokrenute aktivnosti već u bliskoj budućnosti doći i do širenja broja potpisnika Sporazuma umirovljeničkih stranaka na političkoj razini , tako će se uskoro biti organizirano i potpisivanje prvog sporazuma o programskoj suradnji i potpori sa umirovljeničkim udrugama. Shodno prethodno navedenom ne isključujemo mogućnost i da se uz priložene Sporazume aneksom doda i svaki dobar prijedlog novog potpisnika Sporazuma.

Za sve koji žele na priloženim linkovima mogu izvršiti potpuni uvid u navedene Sporazume.

Sporazum o suradnji SU, BUZ, DSU – UMIROVLJENICI ZAJEDNO

https://www.buz.hr/uploads/documents/su_buz_dsu_sporazum_o_suradnji_umirovljenici_zajedno_Y7lm1mb_27_8_2022.PDF

Sporazum o programskoj suradnji SU, BUZ, DSU – ZAJEDNO SMO JAČI

https://www.buz.hr/uploads/documents/su_buz_dsu_sporazum_o_programskoj_suradnji_zajedno_smo_jaci_ySrxuyQ_27_8_2022.pdf

U Zagrebu, 27.08.2022.

UMIROVLJENICI ZAJEDNO

Stranka umirovljenika (SU), Blok umirovljenici zajedno (BUZ) Demokratska stranka umirovljenika (DSU)

OTV emisija Svakodnevnica 26.02.2024., gosti Lazar Grujići Milivoj Špika U emisiji Svakodnevnica na OTV-u gostovali su ... (opširnije)

Umirovljenici ne nasjedajte na ovu prevaru SUH-a Umirovljenici, pogledajte dobro što SUH radi jer vam ovom ... (opširnije)

Još jedan pokušaj prevare umirovljenika, ovaj puta od SUH-a!? Nakon cijelog prošlog mandata Vlade HDZ-a i ... (opširnije)

Kako do minimalne mirovine od 800 eura i da se na mjesto u Sv. Antunu ne ... (opširnije)

Politička platforma Umirovljenici zajedno održala javnu tribinu – cilj povećati mirovine   Nakon gotovo 30 godina ... (opširnije)

Umirovljenici u super izbornoj godini moraju glasati za sebe… Kako nam se približavaju parlamentarni izbori sve ... (opširnije)

Poziv na javnu tribinu – tiskovnu konferenciju Karlovac 26.02.2024.   Pozivamo vas na Javnu tribinu i ... (opširnije)

U Sisku održana, još jedna, uspješna Javna tribina Umirovljenici su poput zadnje rupice na vladinu sviralu ... (opširnije)

Poziv na javnu tribinu Sisak 23.02.2024. Pozivamo vas na Javnu tribinu koja će se održati 23.02.2024. ... (opširnije)

Reportaža OTV-a na temu Razotkrivanje podvale HSU-a   Razotkrili samo jednu perfidnu laž HSU-a kojom pokušavaju ... (opširnije)