Je li istina doista voda duboka?

Medijska haranga vezana uz covid dodatak još je jednom pokazala kako se činjenice i istina prilagođavaju trenutku i potrebama. Naime Hrvatska stranka umirovljenika prikazuje se kao lučonoša ove ideje što je neistina ili pomanjkanje informacija. Istine radi vrlo je lako provjeriti kako je Stranka umirovljenika još 1. studenog 2020 godine zatražila Covid dodatak što je tada u dijelu medija proglašeno spornim. Istovremeno niti jedna druga politička stranka pa čak ni ona  čiji je predsjednik bio Silvano Hrelja o tome nisu prozborili niti riječ. Sve do 23. siječnja kada su se oglasili priopćenjem ali sada pod predsjedanjem Veselka Gabričevića. Stoga se samo možemo složiti sa zastupnikom Hreljom koji je danas izjavio kako je najava ovog dodatka neukusna i previše podložna samohvali. Imajući to na umu ne bismo željeli i da se ova naša rekacija shvati na taj način

Cilj  nam je samo još jednom pohvaliti najavu pomoći i zaključiti  kako je svaka pomoć umirovljenicima dobrodošla. Bila ona samo jednokratna i po nekim kritičarima nedostatna. Pri tome pripisivanje vlastitih zasluga političara i ujedno žestoka verbalna borba za dodjelom potpuno nerealnih iznosa još jednom pokazuje o kakvim se osobama radi. Šteta je samo da godinama zauzimaju medijski prostor, a realno nemaju kvalitetnih programa, ideja, zasluga ili nekih drugih komparativnih prednosti koje bi ih obilježile kao borce za ljudska prava i dostojanstvo. 

Priopćenje možete pročitati i na:

https://www.mirovina.hr/novosti/stranka-umirovljenika-svaka-pomoc-umirovljenicima-je-dobrodosla/

https://mojzagreb.info/zagreb/hrvatska-stranka-umirovljenika-je-li-istina-doista-voda-duboka

U nedjelju 09. svibnja, tjedan dana prije izbora, članovi Stranke umirovljenika Sisačko - moslavačke županije bili ... (opširnije)

U Brodsko - posavskoj županiji Stranka umirovljenika izlazi na lokalne izbore na svim raznama u koaliciji ... (opširnije)

U nemogućnosti organiziranja velikih skupova i predizbornih okupljanja promidžbeni tiskani materijal ima još veću ulogu u ... (opširnije)

Nakon potpisanih sporazuma o koalicijskoj suradnji u 8 hrvatskih županija zadnjeg smo dana predviđenog za predaju ... (opširnije)

Svima koji slave uskrsnuće Isusovo prema Julijanskom kalendaru želimo Sretan Uskrs uz tradicionalni pozdrav Hristos voskrese, ... (opširnije)

Svima koji ulaze ili su već u svijetu rada, poduzetništva i obrta čestitamo Međunarodni praznik rada. (opširnije)

Pred biračima će uskoro biti novi test kojim će odrediti smjer kretanja u svojim lokalnim sredinama! ... (opširnije)

Nakon učestalih medijskih istupa, organizacijom stranačkih podružnica na terenu te pokretanjem inicijativa Zajedno smo jači i ... (opširnije)

Unatoč brojnim predizbornim aktivnostima i pripremama za izlazak na predstojeće lokalne izbore diljem Hrvatske naši članovi ... (opširnije)

Aktivno se pripremajući za predstojeće lokalne izbore mnogi su naši članovi angažirani u predizbornoj kampanji i ... (opširnije)