Upit poslan HZJZ i Stožeru civilne zaštite!

Poštovani,

 

Prema službenim dostupnim podacima može se uočiti kako je u susjednoj Sloveniji od posljedica korona virusa Covid – 19 preminula 2891 osoba. Pri tome ja alarmantan podatak da se u 1682 slučaja radilo o korisnicima domova za starije i nemoćne. Ova nas je informacija ponukala da vam se obratimo s pitanjem kakva je po tom pitanju situacija u Hrvatskoj. Nadamo se kako ćemo, ovog puta dobiti odgovor, za razliku od dopisa kojim smo vam u prosincu ponudili da se članovi predsjedništva naše stranke javno cijepe i time svojim sugrađanima starije životne dobi posluže kao primjer korisnosti cijepljenja.

Odgovor ćemo proslijediti našem članstvu i simpatizerima od kojih smo i dobili predmetni upit kao i javnosti što je naša obveza i politička odgovornost!

 

 

S poštovanjem,

Svim vjernicima koji slave pravoslavni Božić čestitamo njihov blagdan uz tradicionalni pozdrav Hristos se rodi! (opširnije)

STRANKA UMIROVLJENIKA s osjećajem zahvale podupire vrijednu i punu ljudskosti pokrenutu inicijativu načelnika općina: Murter-Kornati, Tisno, Pirovac ... (opširnije)

Brojni članovi Stranke umirovljenika aktivni su i u brojnim udrugama pa se tako veliki broj naših ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

U subotu, 19. prosinca održana je konstituirajuća sjednica predsjedništva Stranke umirovljenika u narednom četverogodišnjem mandatu. Uz ... (opširnije)

U skladu sa statutarnim odredbama i preporukama nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u subotu, 12. ... (opširnije)

Poštujući epidemiološke mjere i preporuke ovogodišnja redovna - izborna skupština Stranke umirovljenika držat će se u ... (opširnije)

Sve naše sugrađane u našoj domovini i izvan nje podsjećamo na sutrašnji Dan sjećanja na žrtve ... (opširnije)

Bez mobitela, društvenih mreža, interneta ili televizije  živjelo se ne tako davno u velikom dijelu svijeta. ... (opširnije)

  Tijekom posljednjih mjeseci koji su obilježeni problemima vezanim uz pandemiju virusa Covid -19 brojni su ... (opširnije)