Upit poslan HZJZ i Stožeru civilne zaštite!

Poštovani,

Prema službenim dostupnim podacima može se uočiti kako je u susjednoj Sloveniji od posljedica korona virusa Covid – 19 preminula 2891 osoba. Pri tome ja alarmantan podatak da se u 1682 slučaja radilo o korisnicima domova za starije i nemoćne. Ova nas je informacija ponukala da vam se obratimo s pitanjem kakva je po tom pitanju situacija u Hrvatskoj. Nadamo se kako ćemo, ovog puta dobiti odgovor, za razliku od dopisa kojim smo vam u prosincu ponudili da se članovi predsjedništva naše stranke javno cijepe i time svojim sugrađanima starije životne dobi posluže kao primjer korisnosti cijepljenja.

Odgovor ćemo proslijediti našem članstvu i simpatizerima od kojih smo i dobili predmetni upit kao i javnosti što je naša obveza i politička odgovornost!

 

 

S poštovanjem,

U nedjelju 09. svibnja, tjedan dana prije izbora, članovi Stranke umirovljenika Sisačko - moslavačke županije bili ... (opširnije)

U Brodsko - posavskoj županiji Stranka umirovljenika izlazi na lokalne izbore na svim raznama u koaliciji ... (opširnije)

U nemogućnosti organiziranja velikih skupova i predizbornih okupljanja promidžbeni tiskani materijal ima još veću ulogu u ... (opširnije)

Nakon potpisanih sporazuma o koalicijskoj suradnji u 8 hrvatskih županija zadnjeg smo dana predviđenog za predaju ... (opširnije)

Svima koji slave uskrsnuće Isusovo prema Julijanskom kalendaru želimo Sretan Uskrs uz tradicionalni pozdrav Hristos voskrese, ... (opširnije)

Svima koji ulaze ili su već u svijetu rada, poduzetništva i obrta čestitamo Međunarodni praznik rada. (opširnije)

Pred biračima će uskoro biti novi test kojim će odrediti smjer kretanja u svojim lokalnim sredinama! ... (opširnije)

Nakon učestalih medijskih istupa, organizacijom stranačkih podružnica na terenu te pokretanjem inicijativa Zajedno smo jači i ... (opširnije)

Medijska haranga vezana uz covid dodatak još je jednom pokazala kako se činjenice i istina prilagođavaju ... (opširnije)

Unatoč brojnim predizbornim aktivnostima i pripremama za izlazak na predstojeće lokalne izbore diljem Hrvatske naši članovi ... (opširnije)