Preminuo je naš Vinko Kuzmić!

S neizmjernom tugom i žalošću izvješćujemo javnost kako je od posljedica Covid-19 virusa preminuo naš dugogodišnji član, vijećnik u skupštini Slavonsko-brodske županije i član predsjedništva Stranke umirovljenika, skromni i samozatajni Vinko Kuzmić iz Slavonskog Broda. Neka mu je laka hrvatska zemlja koju je neizmjerno volio i branio i upravo se na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja pridružio brojnim žrtvama za domovinu.

Njegovoj obitelji i najbližima izražavamo iskrenu sućut!

U nedostatku gospodarskih inicijativa i projekata, turističkih inovacija ili energetskih rješenja jedino nam političari osvjetljuju obraz ... (opširnije)

O korona virusima smo posljednjih mjeseci toliko toga imali prigode pročitati i naučiti kao o malo ... (opširnije)

Podsjećajući se na veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu pod nazivom Oluja i oslobađanje velikog dijela okupirane ... (opširnije)

Nakon stišavanja predizbornih političkih strasti i početne pobjedničke euforije odlučili smo i mi u Stranci umirovljenika ... (opširnije)

Posljednji parlamentarni izbori iznjedrili su političku opciju koja je uglavnom profitirala na kritikama i omalovažavanju rada ... (opširnije)

Veliku medijsku pozornost ovih je dana izazvao razgovor budućeg drugog čovjeka Hrvatske vlade Tome Medveda u ... (opširnije)

U prekrasnom ambijentu hotela International članovi i simpatizeri Domovinskog pokreta i koalicijskih partnera dočekali su rezultate izbora ... (opširnije)

Motivacijskim govorom u Makedonskoj baraci u Zagrebu za članove i simpatizere Domovinskog pokreta te koalicijskih stranaka s ... (opširnije)

Iz godine u godinu svjedoci smo sve nižih ljudskih strasti koje se manifestiraju kroz politička sučeljavanja ... (opširnije)

Demografski  slom koji je godinama prisutan u Hrvatskoj osobito je izražen u Gorskom kotaru. Stoga je ... (opširnije)