Završila izborna noć!

U prekrasnom ambijentu hotela International članovi i simpatizeri Domovinskog pokreta i koalicijskih partnera dočekali su rezultate izbora za 10. saziv hrvatskog parlamenta. Unatoč tome što su u vrlo kratkom vremenu od osnivanja postali treća politička snaga na hrvatskoj političkoj sceni kod jednog broja nazočnih vidljivo je bilo  razočarenje izbornim rezultatima. U svakom slučaju ovi parlamentarni izbori još su jednom pokazali da se samo uz snažnu stranačku mrežu i rad na terenu mogu postići ozbiljniji rezultati. Stoga su oni potpuna suprotnost predsjedničkim izborima u kojima dominiraju osobe i njihovi stavovi i kompetencije. U svakom slučaju pred Domovinskim pokretom i  partenrima koje je okupio  zahtjevna je i mukotrpna zadaća da iduće godine na lokalnim izborima ponovi isti ako ne i bolji izborni rezultat.

U svakodnevnom razgovoru i kontaktima političke teme u Hrvata (ne Rvata) posve su uobičajene i rekli ... (opširnije)

Na poveznici https://www.logicno.com/politika/pismo-g-plenkovicu-promisljanje-i-stav-jednog-penzionera.html možete pročitati razmišljanje jedne umirovljenice o aktualnom stanju u našoj državi! Unatoč tome ... (opširnije)

Sa žaljenjem objavljujemo poveznicu na kojoj se može pročitati ono što je posljednjih godina pravilo. a ... (opširnije)

Potporu aktualnom predsjedniku Republike Hrvatske na nedavno održanim predsjedničkim izborima, opće je poznato, kako su dali ... (opširnije)

Svim članovima i simpatizerima stanke te osobama starije životne dobi čestitamo Međunarodni dan starijih osoba. (opširnije)

U nedostatku gospodarskih inicijativa i projekata, turističkih inovacija ili energetskih rješenja jedino nam političari osvjetljuju obraz ... (opširnije)

O korona virusima smo posljednjih mjeseci toliko toga imali prigode pročitati i naučiti kao o malo ... (opširnije)

S neizmjernom tugom i žalošću izvješćujemo javnost kako je od posljedica Covid-19 virusa preminuo naš dugogodišnji ... (opširnije)

Podsjećajući se na veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu pod nazivom Oluja i oslobađanje velikog dijela okupirane ... (opširnije)

Nakon stišavanja predizbornih političkih strasti i početne pobjedničke euforije odlučili smo i mi u Stranci umirovljenika ... (opširnije)