Završila izborna noć!

U prekrasnom ambijentu hotela International članovi i simpatizeri Domovinskog pokreta i koalicijskih partnera dočekali su rezultate izbora za 10. saziv hrvatskog parlamenta. Unatoč tome što su u vrlo kratkom vremenu od osnivanja postali treća politička snaga na hrvatskoj političkoj sceni kod jednog broja nazočnih vidljivo je bilo  razočarenje izbornim rezultatima. U svakom slučaju ovi parlamentarni izbori još su jednom pokazali da se samo uz snažnu stranačku mrežu i rad na terenu mogu postići ozbiljniji rezultati. Stoga su oni potpuna suprotnost predsjedničkim izborima u kojima dominiraju osobe i njihovi stavovi i kompetencije. U svakom slučaju pred Domovinskim pokretom i  partenrima koje je okupio  zahtjevna je i mukotrpna zadaća da iduće godine na lokalnim izborima ponovi isti ako ne i bolji izborni rezultat.

U nedjelju 09. svibnja, tjedan dana prije izbora, članovi Stranke umirovljenika Sisačko - moslavačke županije bili ... (opširnije)

U Brodsko - posavskoj županiji Stranka umirovljenika izlazi na lokalne izbore na svim raznama u koaliciji ... (opširnije)

U nemogućnosti organiziranja velikih skupova i predizbornih okupljanja promidžbeni tiskani materijal ima još veću ulogu u ... (opširnije)

Nakon potpisanih sporazuma o koalicijskoj suradnji u 8 hrvatskih županija zadnjeg smo dana predviđenog za predaju ... (opširnije)

Svima koji slave uskrsnuće Isusovo prema Julijanskom kalendaru želimo Sretan Uskrs uz tradicionalni pozdrav Hristos voskrese, ... (opširnije)

Svima koji ulaze ili su već u svijetu rada, poduzetništva i obrta čestitamo Međunarodni praznik rada. (opširnije)

Pred biračima će uskoro biti novi test kojim će odrediti smjer kretanja u svojim lokalnim sredinama! ... (opširnije)

Nakon učestalih medijskih istupa, organizacijom stranačkih podružnica na terenu te pokretanjem inicijativa Zajedno smo jači i ... (opširnije)

Medijska haranga vezana uz covid dodatak još je jednom pokazala kako se činjenice i istina prilagođavaju ... (opširnije)

Unatoč brojnim predizbornim aktivnostima i pripremama za izlazak na predstojeće lokalne izbore diljem Hrvatske naši članovi ... (opširnije)