Završila izborna noć!

U prekrasnom ambijentu hotela International članovi i simpatizeri Domovinskog pokreta i koalicijskih partnera dočekali su rezultate izbora za 10. saziv hrvatskog parlamenta. Unatoč tome što su u vrlo kratkom vremenu od osnivanja postali treća politička snaga na hrvatskoj političkoj sceni kod jednog broja nazočnih vidljivo je bilo  razočarenje izbornim rezultatima. U svakom slučaju ovi parlamentarni izbori još su jednom pokazali da se samo uz snažnu stranačku mrežu i rad na terenu mogu postići ozbiljniji rezultati. Stoga su oni potpuna suprotnost predsjedničkim izborima u kojima dominiraju osobe i njihovi stavovi i kompetencije. U svakom slučaju pred Domovinskim pokretom i  partenrima koje je okupio  zahtjevna je i mukotrpna zadaća da iduće godine na lokalnim izborima ponovi isti ako ne i bolji izborni rezultat.

Sretan Božić svima koji ovaj blagdan slave po julijanskom kalendaru. Mir Božji, Hristos se rodi! (opširnije)

Vladi RH… Strogo sankcionirati svako neopravdano podizanje cijena Svima je jasno da već godinama živimo u ... (opširnije)

Poštovani članovi, partneri, prijatelji, Želimo Vama i Vašim obiteljima Čestit Božić i Sretnu Novu 2023. godinu! SU-BUZ-DSU UMIROVLJENICI ZAJEDNO (opširnije)

Odlukom Vlade slijedi još jedna novčana pomoć za umirovljenike Da je Vlada RH svjesna teškog položaja ... (opširnije)

Ulaskom u Schengen Hrvatska u pravom smislu riječi postala dio EU Mada smo 01. srpnja 2013. ... (opširnije)

CROBAROMETAR za studeni je jasna poruka umirovljeničkim strankama!? Ako analiziramo rezultate agencije IPSOS puls za mjesec studeni ... (opširnije)

Sredine nema, pouzdan partner ili jesi ili nisi…. Možda će nam netko prigovoriti kako ovo baš ... (opširnije)

24. studenog 2022. godine je osnovana gradska organizacija Stranke Umirovljenika grada Bjelovara (GO SU Bjelovar) Ovo ... (opširnije)

CROBAROMETAR za studeni kao lekcija za ‟pačiće male” Ako i samo površno analiziramo rezultate agencije IPSOS ... (opširnije)

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje (opširnije)