Hrvatska politička realnost!

Iz godine u godinu svjedoci smo sve nižih ljudskih strasti koje se manifestiraju kroz politička sučeljavanja i svakodnevni politički život. Osobito prije izbora dolazi do eskalacije i eksplozije negativnosti, laži i objeda koje čak niti Frano Supilo nije mogao predvidjeti kada je govorio o profilu političara prije 100-njak godina.  Uz ovakvu sliku političara primjetno je kako je u Hrvatskoj u posljednje vrijeme na sceni politički aktivizam i performansizam. Bez jasnih stavova i programa ili što je još zabrinjavajuće kvalitetnog backgrounda i učinjenih djela samozvanih politčkih spasitelja. Imajući ove činjenice u vidu potpuno se slažemo sa stručnom analizom dr. Jurića koju možete pročitati na sljedećoj poveznici https://narod.hr/hrvatska/dr-sc-tado-juric-kako-psihopati-uspijevaju-vladati-hrvatskom !Sigurni smo kako se većina naših političara može pronaći u ovom tekstu - od onih kojima je prof. dr. sc. Goran Dodig izdavao potvrde pa do korisnika bolnice u Vrapču! No ima i pozitivnih pomaka  poput sudskih presuda kojima se hrabri komentatori, udobno zavaljeni u naslonjačima i samo s porivom vrijeđanja i etiketiranja ljudi i osobito političkih suparnika ipak malo po malo dovode u red.

S neizmjernom tugom i žalošću izvješćujemo javnost kako je od posljedica Covid-19 virusa preminuo naš dugogodišnji ... (opširnije)

Podsjećajući se na veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu pod nazivom Oluja i oslobađanje velikog dijela okupirane ... (opširnije)

Nakon stišavanja predizbornih političkih strasti i početne pobjedničke euforije odlučili smo i mi u Stranci umirovljenika ... (opširnije)

Posljednji parlamentarni izbori iznjedrili su političku opciju koja je uglavnom profitirala na kritikama i omalovažavanju rada ... (opširnije)

Veliku medijsku pozornost ovih je dana izazvao razgovor budućeg drugog čovjeka Hrvatske vlade Tome Medveda u ... (opširnije)

U prekrasnom ambijentu hotela International članovi i simpatizeri Domovinskog pokreta i koalicijskih partnera dočekali su rezultate izbora ... (opširnije)

Motivacijskim govorom u Makedonskoj baraci u Zagrebu za članove i simpatizere Domovinskog pokreta te koalicijskih stranaka s ... (opširnije)

Demografski  slom koji je godinama prisutan u Hrvatskoj osobito je izražen u Gorskom kotaru. Stoga je ... (opširnije)

Još manje od tjedan dana dijeli nas od izbora za 10. saziv hrvatskog parlamenta i predizborna ... (opširnije)

Članovi Stranke umirovljenika sudjelovali su u ponedjeljak. 22. lipnja na komemoraciji nevinim žrtvama koje su svoj ... (opširnije)