Hrvatska politička realnost!

Iz godine u godinu svjedoci smo sve nižih ljudskih strasti koje se manifestiraju kroz politička sučeljavanja i svakodnevni politički život. Osobito prije izbora dolazi do eskalacije i eksplozije negativnosti, laži i objeda koje čak niti Frano Supilo nije mogao predvidjeti kada je govorio o profilu političara prije 100-njak godina.  Uz ovakvu sliku političara primjetno je kako je u Hrvatskoj u posljednje vrijeme na sceni politički aktivizam i performansizam. Bez jasnih stavova i programa ili što je još zabrinjavajuće kvalitetnog backgrounda i učinjenih djela samozvanih politčkih spasitelja. Imajući ove činjenice u vidu potpuno se slažemo sa stručnom analizom dr. Jurića koju možete pročitati na sljedećoj poveznici https://narod.hr/hrvatska/dr-sc-tado-juric-kako-psihopati-uspijevaju-vladati-hrvatskom !Sigurni smo kako se većina naših političara može pronaći u ovom tekstu - od onih kojima je prof. dr. sc. Goran Dodig izdavao potvrde pa do korisnika bolnice u Vrapču! No ima i pozitivnih pomaka  poput sudskih presuda kojima se hrabri komentatori, udobno zavaljeni u naslonjačima i samo s porivom vrijeđanja i etiketiranja ljudi i osobito političkih suparnika ipak malo po malo dovode u red.

Sretan Božić svima koji ovaj blagdan slave po julijanskom kalendaru. Mir Božji, Hristos se rodi! (opširnije)

Vladi RH… Strogo sankcionirati svako neopravdano podizanje cijena Svima je jasno da već godinama živimo u ... (opširnije)

Poštovani članovi, partneri, prijatelji, Želimo Vama i Vašim obiteljima Čestit Božić i Sretnu Novu 2023. godinu! SU-BUZ-DSU UMIROVLJENICI ZAJEDNO (opširnije)

Odlukom Vlade slijedi još jedna novčana pomoć za umirovljenike Da je Vlada RH svjesna teškog položaja ... (opširnije)

Ulaskom u Schengen Hrvatska u pravom smislu riječi postala dio EU Mada smo 01. srpnja 2013. ... (opširnije)

CROBAROMETAR za studeni je jasna poruka umirovljeničkim strankama!? Ako analiziramo rezultate agencije IPSOS puls za mjesec studeni ... (opširnije)

Sredine nema, pouzdan partner ili jesi ili nisi…. Možda će nam netko prigovoriti kako ovo baš ... (opširnije)

24. studenog 2022. godine je osnovana gradska organizacija Stranke Umirovljenika grada Bjelovara (GO SU Bjelovar) Ovo ... (opširnije)

CROBAROMETAR za studeni kao lekcija za ‟pačiće male” Ako i samo površno analiziramo rezultate agencije IPSOS ... (opširnije)

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje (opširnije)