Hrvatska politička realnost!

Iz godine u godinu svjedoci smo sve nižih ljudskih strasti koje se manifestiraju kroz politička sučeljavanja i svakodnevni politički život. Osobito prije izbora dolazi do eskalacije i eksplozije negativnosti, laži i objeda koje čak niti Frano Supilo nije mogao predvidjeti kada je govorio o profilu političara prije 100-njak godina.  Uz ovakvu sliku političara primjetno je kako je u Hrvatskoj u posljednje vrijeme na sceni politički aktivizam i performansizam. Bez jasnih stavova i programa ili što je još zabrinjavajuće kvalitetnog backgrounda i učinjenih djela samozvanih politčkih spasitelja. Imajući ove činjenice u vidu potpuno se slažemo sa stručnom analizom dr. Jurića koju možete pročitati na sljedećoj poveznici https://narod.hr/hrvatska/dr-sc-tado-juric-kako-psihopati-uspijevaju-vladati-hrvatskom !Sigurni smo kako se većina naših političara može pronaći u ovom tekstu - od onih kojima je prof. dr. sc. Goran Dodig izdavao potvrde pa do korisnika bolnice u Vrapču! No ima i pozitivnih pomaka  poput sudskih presuda kojima se hrabri komentatori, udobno zavaljeni u naslonjačima i samo s porivom vrijeđanja i etiketiranja ljudi i osobito političkih suparnika ipak malo po malo dovode u red.

U svakodnevnom razgovoru i kontaktima političke teme u Hrvata (ne Rvata) posve su uobičajene i rekli ... (opširnije)

Na poveznici https://www.logicno.com/politika/pismo-g-plenkovicu-promisljanje-i-stav-jednog-penzionera.html možete pročitati razmišljanje jedne umirovljenice o aktualnom stanju u našoj državi! Unatoč tome ... (opširnije)

Sa žaljenjem objavljujemo poveznicu na kojoj se može pročitati ono što je posljednjih godina pravilo. a ... (opširnije)

Potporu aktualnom predsjedniku Republike Hrvatske na nedavno održanim predsjedničkim izborima, opće je poznato, kako su dali ... (opširnije)

Svim članovima i simpatizerima stanke te osobama starije životne dobi čestitamo Međunarodni dan starijih osoba. (opširnije)

U nedostatku gospodarskih inicijativa i projekata, turističkih inovacija ili energetskih rješenja jedino nam političari osvjetljuju obraz ... (opširnije)

O korona virusima smo posljednjih mjeseci toliko toga imali prigode pročitati i naučiti kao o malo ... (opširnije)

S neizmjernom tugom i žalošću izvješćujemo javnost kako je od posljedica Covid-19 virusa preminuo naš dugogodišnji ... (opširnije)

Podsjećajući se na veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu pod nazivom Oluja i oslobađanje velikog dijela okupirane ... (opširnije)

Nakon stišavanja predizbornih političkih strasti i početne pobjedničke euforije odlučili smo i mi u Stranci umirovljenika ... (opširnije)