Donacija vrtiću u Moravicima!

Demografski  slom koji je godinama prisutan u Hrvatskoj osobito je izražen u Gorskom kotaru. Stoga je Domovinski pokret u suradnji sa Strankom umirovljenika odlučio umjesto u promidžbene materijale uložiti dio financijskih sredstava u namještaj i igračke toliko potrebne dječjem vrtiću u Moravicama. Tako su predsjednik i tajnik Stranke umirovljenika Lazar Grujić i Žarko Delač prilikom posjete i obilaska Gorskog kotara predali skromnu donaciju  odgojiteljima  u ovom goranskoj predškolskoj ustanovi. Tom su prigodom ujedno obećali kako će nastaviti s materijalnim podupiranjem te do početka jeseni izvesti prema potrebi i određene građevinske radove kako bi boravak polaznicima u vrtiću bio što ugodniji tijekom dugačkih goranskih zimskih dana. Simbolika ovog čina je i u tome što umirovljenici pomažu najmlađima, a time još jednom pokazuju kako im u žiži političkog djelovanja nije samo briga za osobe starije životne dobi. Ujedno su uputili poziv i ostalim strankama, osobito dvjema najvećim, da postupe slično i dio utrošenih milijunskih iznose na reklame i promociju svojih programa usmjere izravno u humanitarnu pomoć i socijalne potrebe.

Sretan Božić svima koji ovaj blagdan slave po julijanskom kalendaru. Mir Božji, Hristos se rodi! (opširnije)

Vladi RH… Strogo sankcionirati svako neopravdano podizanje cijena Svima je jasno da već godinama živimo u ... (opširnije)

Poštovani članovi, partneri, prijatelji, Želimo Vama i Vašim obiteljima Čestit Božić i Sretnu Novu 2023. godinu! SU-BUZ-DSU UMIROVLJENICI ZAJEDNO (opširnije)

Odlukom Vlade slijedi još jedna novčana pomoć za umirovljenike Da je Vlada RH svjesna teškog položaja ... (opširnije)

Ulaskom u Schengen Hrvatska u pravom smislu riječi postala dio EU Mada smo 01. srpnja 2013. ... (opširnije)

CROBAROMETAR za studeni je jasna poruka umirovljeničkim strankama!? Ako analiziramo rezultate agencije IPSOS puls za mjesec studeni ... (opširnije)

Sredine nema, pouzdan partner ili jesi ili nisi…. Možda će nam netko prigovoriti kako ovo baš ... (opširnije)

24. studenog 2022. godine je osnovana gradska organizacija Stranke Umirovljenika grada Bjelovara (GO SU Bjelovar) Ovo ... (opširnije)

CROBAROMETAR za studeni kao lekcija za ‟pačiće male” Ako i samo površno analiziramo rezultate agencije IPSOS ... (opširnije)

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje (opširnije)