Donacija vrtiću u Moravicima!

Demografski  slom koji je godinama prisutan u Hrvatskoj osobito je izražen u Gorskom kotaru. Stoga je Domovinski pokret u suradnji sa Strankom umirovljenika odlučio umjesto u promidžbene materijale uložiti dio financijskih sredstava u namještaj i igračke toliko potrebne dječjem vrtiću u Moravicama. Tako su predsjednik i tajnik Stranke umirovljenika Lazar Grujić i Žarko Delač prilikom posjete i obilaska Gorskog kotara predali skromnu donaciju  odgojiteljima  u ovom goranskoj predškolskoj ustanovi. Tom su prigodom ujedno obećali kako će nastaviti s materijalnim podupiranjem te do početka jeseni izvesti prema potrebi i određene građevinske radove kako bi boravak polaznicima u vrtiću bio što ugodniji tijekom dugačkih goranskih zimskih dana. Simbolika ovog čina je i u tome što umirovljenici pomažu najmlađima, a time još jednom pokazuju kako im u žiži političkog djelovanja nije samo briga za osobe starije životne dobi. Ujedno su uputili poziv i ostalim strankama, osobito dvjema najvećim, da postupe slično i dio utrošenih milijunskih iznose na reklame i promociju svojih programa usmjere izravno u humanitarnu pomoć i socijalne potrebe.

U svakodnevnom razgovoru i kontaktima političke teme u Hrvata (ne Rvata) posve su uobičajene i rekli ... (opširnije)

Na poveznici https://www.logicno.com/politika/pismo-g-plenkovicu-promisljanje-i-stav-jednog-penzionera.html možete pročitati razmišljanje jedne umirovljenice o aktualnom stanju u našoj državi! Unatoč tome ... (opširnije)

Sa žaljenjem objavljujemo poveznicu na kojoj se može pročitati ono što je posljednjih godina pravilo. a ... (opširnije)

Potporu aktualnom predsjedniku Republike Hrvatske na nedavno održanim predsjedničkim izborima, opće je poznato, kako su dali ... (opširnije)

Svim članovima i simpatizerima stanke te osobama starije životne dobi čestitamo Međunarodni dan starijih osoba. (opširnije)

U nedostatku gospodarskih inicijativa i projekata, turističkih inovacija ili energetskih rješenja jedino nam političari osvjetljuju obraz ... (opširnije)

O korona virusima smo posljednjih mjeseci toliko toga imali prigode pročitati i naučiti kao o malo ... (opširnije)

S neizmjernom tugom i žalošću izvješćujemo javnost kako je od posljedica Covid-19 virusa preminuo naš dugogodišnji ... (opširnije)

Podsjećajući se na veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu pod nazivom Oluja i oslobađanje velikog dijela okupirane ... (opširnije)

Nakon stišavanja predizbornih političkih strasti i početne pobjedničke euforije odlučili smo i mi u Stranci umirovljenika ... (opširnije)