Predane liste Domovinskog pokreta Miroslava Škore!

U nedjelju, 14. lipnja uz nazočnost brojnih članova i simpatizera Domovinskog pokreta Miroslava Škore i članova koalicijskih stranaka u Državnom izbornom povjerenstvu predane su liste za predstojeće izbore za Hrvatski sabor koji se održavaju 5. srpnja. Bila je to prilika da se iskreno, spontano i bez zadrške iskaže domoljubni zanos i pokaže vjera da su moguće promjene u našem političkom okruženju koje već trideset godina tavori zahvaljujući duopolu najvećih političkih stranaka. Osobito se to vidjelo na narodnom veselju održanom u Gornjoj Dubravi na kojem se uz pečenog vola i slavonski čobanac  održao i prvi predizborni skup. Tom je prilikom Miroslav Škoro ponovio kako je sve poruke hrvatskom narodu već opjevao u svojim pjesmama i sada je došlo vrijeme da ih provede u djelo na političkom planu.

Poštujući epidemiološke mjere i preporuke ovogodišnja redovna - izborna skupština Stranke umirovljenika držat će se u ... (opširnije)

Sve naše sugrađane u našoj domovini i izvan nje podsjećamo na sutrašnji Dan sjećanja na žrtve ... (opširnije)

Bez mobitela, društvenih mreža, interneta ili televizije  živjelo se ne tako davno u velikom dijelu svijeta. ... (opširnije)

  Tijekom posljednjih mjeseci koji su obilježeni problemima vezanim uz pandemiju virusa Covid -19 brojni su ... (opširnije)

U novijoj hrvatskoj povijesti ili preciznije rečeno od proglašenja nezavisnosti 1991. godine do danas dogodilo se ... (opširnije)

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji tajnik stranke Žarko Delač i predsjednik GO SU Zagreba Želimirr Lang medijima ... (opširnije)

Stara poslovica kako svako zlo nije za zlo nadamo se kako će pokazati svoju aktualnost u ... (opširnije)

Uloga političara i možemo reći svaki njihov potez svakodnevno je pod povećalom javnosti i medija. Pri ... (opširnije)

U svakodnevnom razgovoru i kontaktima političke teme u Hrvata (ne Rvata) posve su uobičajene i rekli ... (opširnije)

Na poveznici https://www.logicno.com/politika/pismo-g-plenkovicu-promisljanje-i-stav-jednog-penzionera.html možete pročitati razmišljanje jedne umirovljenice o aktualnom stanju u našoj državi! Unatoč tome ... (opširnije)