Predane liste Domovinskog pokreta Miroslava Škore!

U nedjelju, 14. lipnja uz nazočnost brojnih članova i simpatizera Domovinskog pokreta Miroslava Škore i članova koalicijskih stranaka u Državnom izbornom povjerenstvu predane su liste za predstojeće izbore za Hrvatski sabor koji se održavaju 5. srpnja. Bila je to prilika da se iskreno, spontano i bez zadrške iskaže domoljubni zanos i pokaže vjera da su moguće promjene u našem političkom okruženju koje već trideset godina tavori zahvaljujući duopolu najvećih političkih stranaka. Osobito se to vidjelo na narodnom veselju održanom u Gornjoj Dubravi na kojem se uz pečenog vola i slavonski čobanac  održao i prvi predizborni skup. Tom je prilikom Miroslav Škoro ponovio kako je sve poruke hrvatskom narodu već opjevao u svojim pjesmama i sada je došlo vrijeme da ih provede u djelo na političkom planu.

Sretan Božić svima koji ovaj blagdan slave po julijanskom kalendaru. Mir Božji, Hristos se rodi! (opširnije)

Vladi RH… Strogo sankcionirati svako neopravdano podizanje cijena Svima je jasno da već godinama živimo u ... (opširnije)

Poštovani članovi, partneri, prijatelji, Želimo Vama i Vašim obiteljima Čestit Božić i Sretnu Novu 2023. godinu! SU-BUZ-DSU UMIROVLJENICI ZAJEDNO (opširnije)

Odlukom Vlade slijedi još jedna novčana pomoć za umirovljenike Da je Vlada RH svjesna teškog položaja ... (opširnije)

Ulaskom u Schengen Hrvatska u pravom smislu riječi postala dio EU Mada smo 01. srpnja 2013. ... (opširnije)

CROBAROMETAR za studeni je jasna poruka umirovljeničkim strankama!? Ako analiziramo rezultate agencije IPSOS puls za mjesec studeni ... (opširnije)

Sredine nema, pouzdan partner ili jesi ili nisi…. Možda će nam netko prigovoriti kako ovo baš ... (opširnije)

24. studenog 2022. godine je osnovana gradska organizacija Stranke Umirovljenika grada Bjelovara (GO SU Bjelovar) Ovo ... (opširnije)

CROBAROMETAR za studeni kao lekcija za ‟pačiće male” Ako i samo površno analiziramo rezultate agencije IPSOS ... (opširnije)

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje (opširnije)