Zaključak s posljednje održane sjednice predsjedništva Stranke umirovljenika!

Stranka umirovljenika je na svojoj redovnoj 10. sjednici predsjedništva održanoj 3. ožujka donijela slijedeće odluke:

 

  1. Stranka umirovljenika će izaći ove godine na redovne izbore za zastupnike u Hrvatskom saboru bez obzira kada će se oni održati.

  2. Posljednje tri i pol godine razgovaramo o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore sa SDP-om i pregovori još uvijek traju. Unatoč brojnim usmenim obećanjima najviših dužnosnika SDP-a o našoj sigurnoj poziciji na izbornim listama iskustvo nas uči kako se trebamo pripremati kao da će izbori biti sutra i da ćemo izaći sa samostalnim listama. 

  3. Ne isključujemo pri tome ni druge mogućnosti izlaska na izbore, spremni smo na izlazak u bilo kojoj drugoj varijantama pri čemu prvenstveno mislimo na umirovljeničku opciju i suradnju s umirovljeničkim udrugama s kojima dulje vrijeme uspješno surađujemo i dogovaramo zajedništvo u interesu umirovljenika.

Sretan Božić svima koji ovaj blagdan slave po julijanskom kalendaru. Mir Božji, Hristos se rodi! (opširnije)

Vladi RH… Strogo sankcionirati svako neopravdano podizanje cijena Svima je jasno da već godinama živimo u ... (opširnije)

Poštovani članovi, partneri, prijatelji, Želimo Vama i Vašim obiteljima Čestit Božić i Sretnu Novu 2023. godinu! SU-BUZ-DSU UMIROVLJENICI ZAJEDNO (opširnije)

Odlukom Vlade slijedi još jedna novčana pomoć za umirovljenike Da je Vlada RH svjesna teškog položaja ... (opširnije)

Ulaskom u Schengen Hrvatska u pravom smislu riječi postala dio EU Mada smo 01. srpnja 2013. ... (opširnije)

CROBAROMETAR za studeni je jasna poruka umirovljeničkim strankama!? Ako analiziramo rezultate agencije IPSOS puls za mjesec studeni ... (opširnije)

Sredine nema, pouzdan partner ili jesi ili nisi…. Možda će nam netko prigovoriti kako ovo baš ... (opširnije)

24. studenog 2022. godine je osnovana gradska organizacija Stranke Umirovljenika grada Bjelovara (GO SU Bjelovar) Ovo ... (opširnije)

CROBAROMETAR za studeni kao lekcija za ‟pačiće male” Ako i samo površno analiziramo rezultate agencije IPSOS ... (opširnije)

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje (opširnije)