Zašto umirovljenici nemaju godinama svoje predstavnike u Hrvatskom parlamentu?

Ljepota političkog djelovanja u prvom bi redu trebala biti alat kako bi se pomoglo napretku društva i zajednice, ugroženim i nezaštićenim skupinama ili osigurali što bolji uvjeti za život i rad. Nažalost svjedoci smo kako to za većinu naših političara to nije osnovni razlog političkog djelovanja što je očigledno iz članka koji možete pročitati na poveznici  https://www.vecernji.hr/vijesti/bitka-umirovljenickih-stranaka-oko-sdp-a-1385735

Nadalje iz njega se može zaključiti kako su političke laži, obmane i komploti sastavni dio političkog rada političara u nedostatku vizija, programa i rezultata svog djelovanja.No isto tako očigledno je kako su pojedincima medijska pismenost i poštivanje Zakona o medijima nepoznanica.

Epidemiološki incident koji će posve sigurno prerasti u prvorazredni eksces tijekom aktualne situacije s pandemijom korona ... (opširnije)

Nakon višednevnih pokušaja da zaustavimo procese vezane uz održavanje prijevremenih izbora u Gradu Orahovica konačno je ... (opširnije)

Aktualni saziv Hrvatskog sabora godinama ne predstavlja volju birača i na najgrublji način izigrana je volja ... (opširnije)

Nastavljajući s pismenom korespodencijom vezanom uz provođenje prijevremenih izbora u Gradu Orahovici objavljujemo promptni odgovor Ministra ... (opširnije)

Provodeći posljednjih dana vrijeme u kućama i stanovima vjerojatno ste primili brojne poruke putem društvenih mreža ... (opširnije)

Nakon dopisa upućenog u Ured predsjednika vlade Republike vezan uz odgađanje izbora u Gradu Orahovici zaprimili ... (opširnije)

Objavljujemo autentično pismo našeg dopredsjednika Juraja Fofonjke iz Orahovice koje je poslao u medije! Slušao sam Predsjednika ... (opširnije)

Neodgovorno ili bolje rečeno obijesno ponašanje pojedinaca godinama je veliki problem našeg ali i društva u ... (opširnije)

Zadovoljstvo nam je obavijestiti javnost kako je na temelju našeg dopisa (prenosimo ga u nastavku)  Državno izborno ... (opširnije)

Molimo sve naše članove kao i sve osobe osobito starije životne dobi da se strogo pridržavaju ... (opširnije)