JAVNA PODRŠKA!

S neskrivenim simpatijama promatramo kako se ovih dana jedan čovjek bori protiv sustava i pri tome se ne možemo oteti dojmu kako naše društvo sve više tone u korupciju, kriminal, pohlepu, materijalnu zadovoljštinu i kratkoročne interese. Bez obzira o kome je riječ i koja su njegove minule zasluge i uspjesi nastoji se srušiti jer je stao na put nekim moćnicima. Dakako riječ je o dr. Bori Nogalu koji ne samo da je protuzakonito smijenjen o čemu će pravorijek donijeti sud već je izložen medijskoj hajki i spletkama.

Stoga mu u ime Stranke umirovljenika i osobite djece i unučadi naših članova iz čitave Hrvatske  koja su uspješno liječena u bolnici na Srebrnjaku dajemo nesebičnu moralnu potporu da ustraje u svojoj borbi za pravdu i istinu. Uvjereni smo kako će time biti poticaj i drugim pojedincima i osobama da ne pokleknu pred izazovima koji nas svakodnevno okružuju. Osobito političkim smicalicama, spinovima, lažima i da ne navodimo sve druge radnje koje su kod nas postale uobičajene i prihvaćene kao nešto potpuno normalno.

Stoga one koji javno izjavljuju da ih je sram što nemaju umjesto da imaju, koji svakodnevno muljaju s prijavama u imovinskim karticama jer nemaju pokriće za svoje bogatstvo ili pogoduju firmama svojih rođaka i prijatelja treba odlučno eliminirati iz javnog i političkog života. Tako se trebamo postaviti kao društvo u cjelini i svojim primjerom potaknuti antikorupcijske mjere i aktivnosti jer ćemo inače upasti u živo blato iz kojeg ćemo se teško izvući. Neka nam slučaj Dr. Nogala bude u tome nit vodilja i primjer u kom smjeru trebamo djelovati.

S druge strane nije nam jasno kako jedna ugledna liječnica i profesorica u smiraju svog života ruši sva svoja dosadašnja postignuća i djela te time nažalost samo potvrđuje ljudsku slabost da svaki čovjek ima svoju cijenu. Uvjereni smo ipak kako dr. Nogalo cijeni svoj rad, znanje i iskustvo više od bilo koje funkcije, materijalnog dobra i povlastica. Time jasno daje do znanja da je čovjek na kojeg se trebamo ugledati te mu bez zadrške dajemo još jednom punu podršku i potporu u daljnjem radu!

Nastavljajući s pismenom korespodencijom vezanom uz provođenje prijevremenih izbora u Gradu Orahovici objavljujemo promptni odgovor Ministra ... (opširnije)

Provodeći posljednjih dana vrijeme u kućama i stanovima vjerojatno ste primili brojne poruke putem društvenih mreža ... (opširnije)

Nakon dopisa upućenog u Ured predsjednika vlade Republike vezan uz odgađanje izbora u Gradu Orahovici zaprimili ... (opširnije)

Objavljujemo autentično pismo našeg dopredsjednika Juraja Fofonjke iz Orahovice koje je poslao u medije! Slušao sam Predsjednika ... (opširnije)

Neodgovorno ili bolje rečeno obijesno ponašanje pojedinaca godinama je veliki problem našeg ali i društva u ... (opširnije)

Zadovoljstvo nam je obavijestiti javnost kako je na temelju našeg dopisa (prenosimo ga u nastavku)  Državno izborno ... (opširnije)

Molimo sve naše članove kao i sve osobe osobito starije životne dobi da se strogo pridržavaju ... (opširnije)

Postupajući prema preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske obavještavamo sve zainteresirane da je Umirovljenički kutak koji ... (opširnije)

Ljepota političkog djelovanja u prvom bi redu trebala biti alat kako bi se pomoglo napretku društva ... (opširnije)

Jedan od problema na Hrvatskoj političkoj sceni je veliki broj stranaka i razjedinjenost biračkog tijela, a ... (opširnije)