Koordinacija umirovljeničkih udruga i saveza!

Odazvavši se pozivu gospođe  Blanke Sunare - predsjedavajuće Koordinacije umirovljeničkih udruga i zajednica Hrvatske predsjednik Stranke umirovljenika upoznao je nazočne s aktualnim političkim planovima i aktivnostima stranke. Podržavši inicijativu udruživanja što većeg broja stranka i udruga sa ciljem zajedničkog djelovanja istaknuo je kako ovog trenutka to nije politički oportuno. Naime parlamentarni izbori su pred vratima i nije se moguće kvalitetno samostalno organizirati i pojaviti na izbornim listama. S druge strane Stranka umirovljenika je podržavala SDP i u teškim trenucima prethodnih godina kao i sada te definirala dugoročnu političku suradnju. Započelo je potpisivanjem platforme Za dobro društvo, zajedničkom izradom i prezentacijom politika SDP-a vezanih za starije osobe, brojnim zajedničkim tribinama i okruglim stolovima, a dogovoreno je i potpisivanje Antikorupcijskog saveza. Stoga je naš prijedlog da se za vrijeme sljedećeg parlamentarnog mandata koji traje 4 godine izgradi snažna umirovljenička opcija čiji će rejting jamčiti ostvarenje zajedničkih ciljeva.

-- 

S neizmjernom tugom i žalošću izvješćujemo javnost kako je od posljedica Covid-19 virusa preminuo naš dugogodišnji ... (opširnije)

Podsjećajući se na veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu pod nazivom Oluja i oslobađanje velikog dijela okupirane ... (opširnije)

Nakon stišavanja predizbornih političkih strasti i početne pobjedničke euforije odlučili smo i mi u Stranci umirovljenika ... (opširnije)

Posljednji parlamentarni izbori iznjedrili su političku opciju koja je uglavnom profitirala na kritikama i omalovažavanju rada ... (opširnije)

Veliku medijsku pozornost ovih je dana izazvao razgovor budućeg drugog čovjeka Hrvatske vlade Tome Medveda u ... (opširnije)

U prekrasnom ambijentu hotela International članovi i simpatizeri Domovinskog pokreta i koalicijskih partnera dočekali su rezultate izbora ... (opširnije)

Motivacijskim govorom u Makedonskoj baraci u Zagrebu za članove i simpatizere Domovinskog pokreta te koalicijskih stranaka s ... (opširnije)

Iz godine u godinu svjedoci smo sve nižih ljudskih strasti koje se manifestiraju kroz politička sučeljavanja ... (opširnije)

Demografski  slom koji je godinama prisutan u Hrvatskoj osobito je izražen u Gorskom kotaru. Stoga je ... (opširnije)

Još manje od tjedan dana dijeli nas od izbora za 10. saziv hrvatskog parlamenta i predizborna ... (opširnije)