Koordinacija umirovljeničkih udruga i saveza!

Odazvavši se pozivu gospođe  Blanke Sunare - predsjedavajuće Koordinacije umirovljeničkih udruga i zajednica Hrvatske predsjednik Stranke umirovljenika upoznao je nazočne s aktualnim političkim planovima i aktivnostima stranke. Podržavši inicijativu udruživanja što većeg broja stranka i udruga sa ciljem zajedničkog djelovanja istaknuo je kako ovog trenutka to nije politički oportuno. Naime parlamentarni izbori su pred vratima i nije se moguće kvalitetno samostalno organizirati i pojaviti na izbornim listama. S druge strane Stranka umirovljenika je podržavala SDP i u teškim trenucima prethodnih godina kao i sada te definirala dugoročnu političku suradnju. Započelo je potpisivanjem platforme Za dobro društvo, zajedničkom izradom i prezentacijom politika SDP-a vezanih za starije osobe, brojnim zajedničkim tribinama i okruglim stolovima, a dogovoreno je i potpisivanje Antikorupcijskog saveza. Stoga je naš prijedlog da se za vrijeme sljedećeg parlamentarnog mandata koji traje 4 godine izgradi snažna umirovljenička opcija čiji će rejting jamčiti ostvarenje zajedničkih ciljeva.

-- 

Pripremajući se za skorašnje parlamentarne izbore započela je prilagodba  sjedišta Stranke umirovljenika u središtu grada Zagreba ... (opširnije)

S velikim zanimanjem i interesom pratili smo javne istupe Darija Juričana alias Milana Bandića u predizbornoj ... (opširnije)

S neskrivenim simpatijama promatramo kako se ovih dana jedan čovjek bori protiv sustava i pri tome ... (opširnije)

S neskrivenim simpatijama promatramo kako se ovih dana jedan čovjek bori protiv sustava i pri tome ... (opširnije)

  Ovih smo dana svjedoci kako se vodi rasprava o skupocjenim menijima koji su predviđeni za ... (opširnije)

Službeni podatak kako su mirovinski fondovi koji brinu o našim novcima koje izdvajamo u II mirovinski ... (opširnije)

Nakon izvjesnog zatišja ponovno se u medijima plasiraju informacije kako predsjednik SDP-a Davor Bernardić nema šanse i ... (opširnije)

Konačno smo doživjeli da naš predsjednik vlade ili kako se voli nazivati premijer u velikom stilu, ... (opširnije)

Zanimljivo je kako se nakon još jednog izbornog poraza u vladajućoj stranci ne događa ništa. U ... (opširnije)

Svim vjernicima koji slave pravoslavni Božić čestitamo njihov blagdan uz Hristos se rodi! (opširnije)