Počinje aukcija za siromašne!

Na današnjoj konferenciji za medije humanitarnu akciju Umirovljenici za siromašne u sjedištu Stranke umirovljenika predstavili su pater Mijo Nikić  - upravitelj Zaklade biskup Josip Lang i Lazar Grujić - predsjednik Stranke umirovljenika. Posebno su istaknuli zahvalnost predsjedničkim kandidatima koji su donirali svoje predmete za ovu akciju ali isto tako i skrenuli pozornost na one koji to nisu učinili. Srećom više je humano osviještenih osoba među predsjedničkim kandidatima čije predmete možete početi licitirati od 6. prosinca u 24.00 sata. Stoga je potrebno istaknuti kako za našu akciju nije imao vremena predsjednički kandidat Dario Juričan, iz stožera Mislava Kolakušića su javili kako nemaju predmet koji bi dali za aukciju, a Ivan Pernar i Peović Katarina nisu nam, iako smo ih i telefonski kontaktirali, odgovorili. Tek toliko da javnost bude izviještena s kolikom se pozornošću odnose prema umirovljenicima, starijima i nemoćnima!

Ipak sa zadovoljstvom ističemo ljepšu stranu naše humanitarne priče i osobito nekoliko vrlo osobnih predmeta predsjedničkih kandidata čiju je vrijednost nemoguće procijeniti, a koji su nam donirani za tu svrhu. O kakvim i čijim se predmetima radi, kao i mogućnostima kupnje možete saznati na poveznici http://www.aukcije.hr/umirovljenicizasiromasne!

Pripremajući se za skorašnje parlamentarne izbore započela je prilagodba  sjedišta Stranke umirovljenika u središtu grada Zagreba ... (opširnije)

S velikim zanimanjem i interesom pratili smo javne istupe Darija Juričana alias Milana Bandića u predizbornoj ... (opširnije)

S neskrivenim simpatijama promatramo kako se ovih dana jedan čovjek bori protiv sustava i pri tome ... (opširnije)

S neskrivenim simpatijama promatramo kako se ovih dana jedan čovjek bori protiv sustava i pri tome ... (opširnije)

  Ovih smo dana svjedoci kako se vodi rasprava o skupocjenim menijima koji su predviđeni za ... (opširnije)

Službeni podatak kako su mirovinski fondovi koji brinu o našim novcima koje izdvajamo u II mirovinski ... (opširnije)

Nakon izvjesnog zatišja ponovno se u medijima plasiraju informacije kako predsjednik SDP-a Davor Bernardić nema šanse i ... (opširnije)

Konačno smo doživjeli da naš predsjednik vlade ili kako se voli nazivati premijer u velikom stilu, ... (opširnije)

Zanimljivo je kako se nakon još jednog izbornog poraza u vladajućoj stranci ne događa ništa. U ... (opširnije)

Svim vjernicima koji slave pravoslavni Božić čestitamo njihov blagdan uz Hristos se rodi! (opširnije)