Počinje aukcija za siromašne!

Na današnjoj konferenciji za medije humanitarnu akciju Umirovljenici za siromašne u sjedištu Stranke umirovljenika predstavili su pater Mijo Nikić  - upravitelj Zaklade biskup Josip Lang i Lazar Grujić - predsjednik Stranke umirovljenika. Posebno su istaknuli zahvalnost predsjedničkim kandidatima koji su donirali svoje predmete za ovu akciju ali isto tako i skrenuli pozornost na one koji to nisu učinili. Srećom više je humano osviještenih osoba među predsjedničkim kandidatima čije predmete možete početi licitirati od 6. prosinca u 24.00 sata. Stoga je potrebno istaknuti kako za našu akciju nije imao vremena predsjednički kandidat Dario Juričan, iz stožera Mislava Kolakušića su javili kako nemaju predmet koji bi dali za aukciju, a Ivan Pernar i Peović Katarina nisu nam, iako smo ih i telefonski kontaktirali, odgovorili. Tek toliko da javnost bude izviještena s kolikom se pozornošću odnose prema umirovljenicima, starijima i nemoćnima!

Ipak sa zadovoljstvom ističemo ljepšu stranu naše humanitarne priče i osobito nekoliko vrlo osobnih predmeta predsjedničkih kandidata čiju je vrijednost nemoguće procijeniti, a koji su nam donirani za tu svrhu. O kakvim i čijim se predmetima radi, kao i mogućnostima kupnje možete saznati na poveznici http://www.aukcije.hr/umirovljenicizasiromasne!

S neizmjernom tugom i žalošću izvješćujemo javnost kako je od posljedica Covid-19 virusa preminuo naš dugogodišnji ... (opširnije)

Podsjećajući se na veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu pod nazivom Oluja i oslobađanje velikog dijela okupirane ... (opširnije)

Nakon stišavanja predizbornih političkih strasti i početne pobjedničke euforije odlučili smo i mi u Stranci umirovljenika ... (opširnije)

Posljednji parlamentarni izbori iznjedrili su političku opciju koja je uglavnom profitirala na kritikama i omalovažavanju rada ... (opširnije)

Veliku medijsku pozornost ovih je dana izazvao razgovor budućeg drugog čovjeka Hrvatske vlade Tome Medveda u ... (opširnije)

U prekrasnom ambijentu hotela International članovi i simpatizeri Domovinskog pokreta i koalicijskih partnera dočekali su rezultate izbora ... (opširnije)

Motivacijskim govorom u Makedonskoj baraci u Zagrebu za članove i simpatizere Domovinskog pokreta te koalicijskih stranaka s ... (opširnije)

Iz godine u godinu svjedoci smo sve nižih ljudskih strasti koje se manifestiraju kroz politička sučeljavanja ... (opširnije)

Demografski  slom koji je godinama prisutan u Hrvatskoj osobito je izražen u Gorskom kotaru. Stoga je ... (opširnije)

Još manje od tjedan dana dijeli nas od izbora za 10. saziv hrvatskog parlamenta i predizborna ... (opširnije)