POZIVNICA!

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na javnoj tribini koja se održava u utorak, 29. listopada s početkom u 12.30 sati u Velikoj dvorani Socijaldemokratske partije Hrvatske, Trg Drage Iblera 9! Na tribini sudjeluju sljedeći predavači koji će izložiti teme kako slijedi:

1. ZDRAVO I AKTIVNO STARENJE - Tanja Ćorić, dr. med. - voditeljica odjela u Službi za javnozdravstvenu gerontologiju Nastavnog zavoda „Andrija Štampar“

2. PRAVILNA PREHRANA OSOBA STARIJE ŽIVOTNE DOBI - Manuela Maltarić, mag. nutr. - referentni centar Ministarstva zdravlja za zaštitu zdravlja starijih osoba - Centar za zdravstvenu gerontologiju

3. OČUVANJE FUNKCIONALNE SPOSOBNOSTI U STARIJOJ DOBI - Zrinka Mach, mag. soc. geront. - predsjednica Hrvatskog saveza dijabetičkih    udruga

4. ZDRAVLJE ZA SVE - ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO - Saša Srića, dr. med. - glavni koordinator zdravstvene politike i javnozdravstvenih akcija SDP-a

 

Tribinu će otvoriti i pozdraviti sve prisutne predsjednik Stranke umirovljenika Lazar Grujić i Socijaldemokratske partije Hrvatske Davor Bernardić, a po završetku stručnih izlaganja slijedi rasprava i interakcija s nazočnima u publici.

Iz godine u godinu svjedoci smo sve nižih ljudskih strasti koje se manifestiraju kroz politička sučeljavanja ... (opširnije)

Demografski  slom koji je godinama prisutan u Hrvatskoj osobito je izražen u Gorskom kotaru. Stoga je ... (opširnije)

Još manje od tjedan dana dijeli nas od izbora za 10. saziv hrvatskog parlamenta i predizborna ... (opširnije)

Članovi Stranke umirovljenika sudjelovali su u ponedjeljak. 22. lipnja na komemoraciji nevinim žrtvama koje su svoj ... (opširnije)

Gostovanje Lazara Grujića na N1 televiziji možete pogledati na sljedećoj poveznici http://hr.n1info.com/Video/Info/a519036/Lazar-Grujic-iz-Domovinskog-pokreta-o-izborima.html ! (opširnije)

Predizborna kampanja Domovinskog pokreta za VII izbornu jedinicu započela je subotnjim obilaskom tržnica u Španskom i ... (opširnije)

Stranka umirovljenika i njezin predsjednik Lazar Grujić u posljednje su vrijeme predmet brojnih rasprava ili bolje ... (opširnije)

Pripreme za predizbornu kampanju Domovinskog pokreta Miroslava Škore u punom su jeku! Tako je danas u ... (opširnije)

Članovi Stranke umirovljenika nalaze se na izbornim listama Domovinskog pokreta Miroslava Škore u V, VII, VIII ... (opširnije)

U nedjelju, 14. lipnja uz nazočnost brojnih članova i simpatizera Domovinskog pokreta Miroslava Škore i članova ... (opširnije)