17. rođendan Sisačko Moslavačke županije

Zanimljivo je jučer bilo u Sisačko Moslavačkoj županiji koja je slavila svoj 17. rođendan i to po prvi puta pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike dr. Ive Josipovića. Pored niza uzvanika iz gradova i županija, na proslavu su pozvani i predsjednici stranka na nacionalnoj razini, između ostalih i predsjednik SU-a Lazar Grujić koji se pozivu rado odazvao, te sa kolegom i predsjednikom DSU-a Milivojem Tičarićem «branio» boje BLOK-a «Umirovljenici zajedno».

Kako je sama proslava sa cijelim programom doista lijepo medijski popraćena ostaje samo da vam linkamo nekoliko reportaža, ali i da priložimo niz fotografija koje drugi mediji nisu objavili.

Petrinjski radio


Večernji list

Koje i kolike su konkretne razlike u onome što se umirovljenicima nudi Gostovanje kod voditelja Petra ... (opširnije)

HTV/HRT 4 Jutros je koordinator Platforme Umirovljenici zajedno Milivoj Špika gostujući u vijestima na HTV4 slikovito ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno – Politička platforma na putu prema izbornom pragu Umirovljenici zajedno – Politička platforma nakon ... (opširnije)

Jeli „Glas umirovljenika“ privatiziran i u funkciji difamiranja?   Mada u relativno skromnoj tiraži SUH već ... (opširnije)

Danas obilježavamo 32. godišnjicu od tragedije koja je zadesila Vukovar sa svojih tada 15000 preostalih stanovnika ... (opširnije)

Neki vrli „predstavnici“ umirovljenika poručuju im kako „Nije sve u mirovini“   Pa jesu li (SUH, ... (opširnije)

„Pudlice i poltroni“ punom parom u novi pokušaj prevare umirovljenike   Nakon što je Platforma Umirovljenici ... (opširnije)

Jeli Vlada prešutno prihvatila prijedlog Platforme Umirovljenici zajedno!?   Prateći predstavljanje proračuna na sjednici Vlade RH ... (opširnije)

Lex Agrokor se vratio poput bumeranga… Božu Petrova već uhvatila sinkopa Kako će odluka Visokog kaznenog ... (opširnije)

Špika: Sva povećanja i svi paketi pomoći ne rješavaju problem umirovljenicima   U mandatu ove Vlade ... (opširnije)