17. rođendan Sisačko Moslavačke županije

Zanimljivo je jučer bilo u Sisačko Moslavačkoj županiji koja je slavila svoj 17. rođendan i to po prvi puta pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike dr. Ive Josipovića. Pored niza uzvanika iz gradova i županija, na proslavu su pozvani i predsjednici stranka na nacionalnoj razini, između ostalih i predsjednik SU-a Lazar Grujić koji se pozivu rado odazvao, te sa kolegom i predsjednikom DSU-a Milivojem Tičarićem «branio» boje BLOK-a «Umirovljenici zajedno».

Kako je sama proslava sa cijelim programom doista lijepo medijski popraćena ostaje samo da vam linkamo nekoliko reportaža, ali i da priložimo niz fotografija koje drugi mediji nisu objavili.

Petrinjski radio


Večernji list

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)