Obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba

Na središnjem zagrebačkom trgu u utorak, 1. listopada na Međunarodni dan starijih osoba Stranka umirovljenika i Socijaldemokratska partija Hrvatske organiziraju prigodno druženje i omogućuju besplatne preventivne zdravstvene preglede. Tako će već uz klasično mjerenje tlaka, šećera i minerala u krvi najbržim posjetiteljima na štandu liječnički tim u sastavu prim. dr. Darije Đokić i mr. sc. Damir Jurinović obaviti UZV pregled prostate i mokraćnog mjehura. I to nije sve!  Stranački će volonteri  istodobno podijeliti veliki broj piva i sokova u limenkama koje je donirao dugogodišnji partner Stranke umirovljenika iz Osijeka, slance te Kala vodu. Za smijeh će biti zaduženi članovi Hrvatskog društva karikaturista  Milan Lekić i Krešimir Kveštek,nastupit će pjevački zbor KUD-a Sesvete pod ravnanjem Silivije Mužak, a u 11.15 sati nazočnima će se obratiti predsjednik SU Lazar Grujić, Predsjednik SDP-a Davor Bernardić i predsjednički kandidat Zoran Milanović.

Odazvavši se pozivu gospođe  Blanke Sunare - predsjedavajuće Koordinacije umirovljeničkih udruga i zajednica Hrvatske predsjednik Stranke umirovljenika ... (opširnije)

Na današnjoj konferenciji za medije humanitarnu akciju Umirovljenici za siromašne u sjedištu Stranke umirovljenika predstavili su ... (opširnije)

U petak, 6. prosinca u stranačkim prostorijama u ulici Nikole Jurišića 1/V održat će se konfencija ... (opširnije)

Zadovoljstvo nam je izvijestiti sve zainteresirane, a osobito simpatizere pojedinih predsjedničkih kandidata kako će tijekom predsjedničke ... (opširnije)

Aktualni štrajk prosvjetnih djelatnika skrenuo je pozornost javnosti osim na plaće i koeficijente i na brojne ... (opširnije)

Prije početka obilježavanja kao državnog blagdana i ove se godine sjećamo svih žrtava Domovinskog rata i ... (opširnije)

Sa ciljem održavanja skupa na kojem želimo ukazati na problem dostojanstva umirovljenika zatražili smo 2. studenog ... (opširnije)

Nastavljajući predizbornu kampanju predsjednički kandidat Zoran Milanović je na Martinje posjetio Karlovac, Vrbovsko i Ogulin. Nakon ... (opširnije)

  Korupcija i anti korupcija često su u posljednje vrijeme korištene riječi u hrvatskom političkom žargonu. ... (opširnije)

Otok Krk, za koji smo nekada učili kako je površinom naš najveći otok, postao je ishodišna ... (opširnije)