Pročitajte što je Rusija uradila po pitanju svojih umirovljenika::.

Rusija ponovo iznenadila cijeli svijet.Dok u drugim zemljama traže načine kako se spasiti, pazećina prvom mjestu na socijalne programe kao najviši prioritet u smislu smanjenja javnih izdataka,
U studenom predsjednik Dmitry Medvedev je izrazio uvjerenje da Vlada ne namjerava odustati od povećanje mirovina.

U 2010. godini, rekao je, da će se mirovine povećati na konvencionalnom nivou egzistencije, a uvjeti života će se poboljšati i za 34 tisuća veterana.U državnom proračunu je za to odvojeno je 46 milijarde rublji.

U međuvremenu, kako je izvijestio premijer Vladimir Putin, u 2010. godini, prosječna veličina radne mirovine u Rusijibiti ćeoko 8 tisuća rublja, a socijalna - oko 5 tisuća rublja. Prema njegovim riječima, od 2024. godine, Vlada planira osigurati da prosječna mirovina bude do veličine 2,5 egzistencije, a počevši od siječnja sljedeće godine, minimalni dohodak umirovljenika ne može biti ispod njegove minimalne plaće.

preneseno sa

Koje i kolike su konkretne razlike u onome što se umirovljenicima nudi Gostovanje kod voditelja Petra ... (opširnije)

HTV/HRT 4 Jutros je koordinator Platforme Umirovljenici zajedno Milivoj Špika gostujući u vijestima na HTV4 slikovito ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno – Politička platforma na putu prema izbornom pragu Umirovljenici zajedno – Politička platforma nakon ... (opširnije)

Jeli „Glas umirovljenika“ privatiziran i u funkciji difamiranja?   Mada u relativno skromnoj tiraži SUH već ... (opširnije)

Danas obilježavamo 32. godišnjicu od tragedije koja je zadesila Vukovar sa svojih tada 15000 preostalih stanovnika ... (opširnije)

Neki vrli „predstavnici“ umirovljenika poručuju im kako „Nije sve u mirovini“   Pa jesu li (SUH, ... (opširnije)

„Pudlice i poltroni“ punom parom u novi pokušaj prevare umirovljenike   Nakon što je Platforma Umirovljenici ... (opširnije)

Jeli Vlada prešutno prihvatila prijedlog Platforme Umirovljenici zajedno!?   Prateći predstavljanje proračuna na sjednici Vlade RH ... (opširnije)

Lex Agrokor se vratio poput bumeranga… Božu Petrova već uhvatila sinkopa Kako će odluka Visokog kaznenog ... (opširnije)

Špika: Sva povećanja i svi paketi pomoći ne rješavaju problem umirovljenicima   U mandatu ove Vlade ... (opširnije)