Pročitajte što je Rusija uradila po pitanju svojih umirovljenika::.

Rusija ponovo iznenadila cijeli svijet.Dok u drugim zemljama traže načine kako se spasiti, pazećina prvom mjestu na socijalne programe kao najviši prioritet u smislu smanjenja javnih izdataka,
U studenom predsjednik Dmitry Medvedev je izrazio uvjerenje da Vlada ne namjerava odustati od povećanje mirovina.

U 2010. godini, rekao je, da će se mirovine povećati na konvencionalnom nivou egzistencije, a uvjeti života će se poboljšati i za 34 tisuća veterana.U državnom proračunu je za to odvojeno je 46 milijarde rublji.

U međuvremenu, kako je izvijestio premijer Vladimir Putin, u 2010. godini, prosječna veličina radne mirovine u Rusijibiti ćeoko 8 tisuća rublja, a socijalna - oko 5 tisuća rublja. Prema njegovim riječima, od 2024. godine, Vlada planira osigurati da prosječna mirovina bude do veličine 2,5 egzistencije, a počevši od siječnja sljedeće godine, minimalni dohodak umirovljenika ne može biti ispod njegove minimalne plaće.

preneseno sa

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)