Održana izvanredna izborna skupština GOSU Đakovo

U subotu dana 25. veljače 2017. godine u prostorijama DVD-a Đakovo, Splitska 21 u nazočnosti brojnih članova Stranke umirovljenika održana je Izvanredna izborna skupština Gradske organizacije Stranke umirovljenika Đakova na kojoj je izabrano novo vodstvo na čelu sa Stjepanom Fekete.

Skupštini su uz predsjednika Stranke umirovljenika Lazara Grujića nazočili i zamjenik predsjednika i tajnik Stranke umirovljenika Željko Held i  Žarko Delač, te predstavnici Gradske organizacije Stranke umirovljenika grada Osijeka, grada Valpova, grada Belišća. Nakon intoniranja himne Lijepa naša domovino, minutom šutnje za sve koji su tijekom Domovinskog rata dali svoj život za Republiku Hrvatsku, predsjednik Županijske organizacije Stranke umirovljenika Osječko-baranjske županije Pavo Milekić pozdravio je nazočne i u kratkim crtama izložio plan rada Stranke za lokalne izbore koji će se održati u mjesecu svibnju 2017. godine. U nastavku radnog dijela skupštine nazočne je pozdravio predsjednik Stranke umirovljenika Lazar Grujić koji je posebno naglasio kako je razlog održavanja skupštine veliki broj novoprimljenih članova stranke u Đakovu. Istaknuo je i potrebu za jedinstvom i zajedničkim nastupom umirovljeničkih stranaka na predstojećim izborima što je jedini način da se glas umirovlčjenika bolje čuje.

Nakon provedenog glasovanja, jednoglasnom odlukom članova Izvanredne izborne Skupštine izabrano je novo vodstvo Gradske organizacije Stranke umirovljenika Đakovo u sastavu:

Za predsjednika izabran je: Stjepan Fekete

Za zamjenika predsjednika: Krešimir Marković

Za potpredsjednike: Krešimir Šestak, Ivo Skeleđić i Marko Filaković

U Nadzorni odbor izabrani su: Manda Meder, Marija Đakalović i Kata Babić.

Po završetku radnog dijela skupštine i obraćanja novoizabranog predsjednika Gradske organizacije Stranke umirovljenika Đakovo nazočni su ostali na ugodnom druženju uz prigodni domjenak.

Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom "Mir Božji, Hristos se rodi" srdačno ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

Stranka umirovljenika je u procesu izgradnje nove stranice, a što se tiče situacije u stranci, došlo ... (opširnije)

Svim vjernicima koji slave pravoslavni Božić čestitamo njihov blagdan uz tradicionalni pozdrav Hristos se rodi! (opširnije)

STRANKA UMIROVLJENIKA s osjećajem zahvale podupire vrijednu i punu ljudskosti pokrenutu inicijativu načelnika općina: Murter-Kornati, Tisno, Pirovac ... (opširnije)

Brojni članovi Stranke umirovljenika aktivni su i u brojnim udrugama pa se tako veliki broj naših ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

U subotu, 19. prosinca održana je konstituirajuća sjednica predsjedništva Stranke umirovljenika u narednom četverogodišnjem mandatu. Uz ... (opširnije)

U skladu sa statutarnim odredbama i preporukama nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u subotu, 12. ... (opširnije)

Poštujući epidemiološke mjere i preporuke ovogodišnja redovna - izborna skupština Stranke umirovljenika držat će se u ... (opširnije)