Održana redovna izborna skupština!

Na redovitoj izbornoj skupštini Stranke umirovljenika održanoj 1. listopada u ŠRD Sloga - Orešje povjerenje za novi četverogodišnji mandat dobio je dosadašnji predsjednik gospodin Lazar Grujić. Za zamjenikik predjsednika izabran je gospodin Željko Held iz Grubišnog polja u predsjedništvo su uz dosadašnje izabrani i novi članovi Pavo Milekić iz Belišća i Mirko Bušljeta iz Zdenci. Usvojen je i novi Statut stranke te izabran novi član Nadzornog odbora Robert Ilić iz Zagreba. Višesatna skupština jednoglasno je potvrdila niz odluka predsjedništva, a između ostalog i samostalni izlazak na predstojeće lokalne izbore te preporuku da se članovi stranke kandidiraju u što većem broju za načelnike općina, gradonačelnike i župane te na listama za vijeće.

Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom "Mir Božji, Hristos se rodi" srdačno ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

Stranka umirovljenika je u procesu izgradnje nove stranice, a što se tiče situacije u stranci, došlo ... (opširnije)

Svim vjernicima koji slave pravoslavni Božić čestitamo njihov blagdan uz tradicionalni pozdrav Hristos se rodi! (opširnije)

STRANKA UMIROVLJENIKA s osjećajem zahvale podupire vrijednu i punu ljudskosti pokrenutu inicijativu načelnika općina: Murter-Kornati, Tisno, Pirovac ... (opširnije)

Brojni članovi Stranke umirovljenika aktivni su i u brojnim udrugama pa se tako veliki broj naših ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

U subotu, 19. prosinca održana je konstituirajuća sjednica predsjedništva Stranke umirovljenika u narednom četverogodišnjem mandatu. Uz ... (opširnije)

U skladu sa statutarnim odredbama i preporukama nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u subotu, 12. ... (opširnije)

Poštujući epidemiološke mjere i preporuke ovogodišnja redovna - izborna skupština Stranke umirovljenika držat će se u ... (opširnije)