Ivan Visković na čelu ŽO SU Splitsko Dalmatinske

U Splitu je danas osnovana Županijska organizacija Stranke umirovljenika na kojoj je jednoglasno za predsjednika izabran Ivan Visković iz Splita.

U uvodnoj riječi predsjednik SU-a Lazar Grujić je pojasnio razloge koji su naveli da se priđe i ovom koraku organiziranja na županijskoj razini kako bi se sama organizacija mogla razvijati dalje obzirom da djeluje u pet gradova unutar županije Splitsko Dalmatinske. Jedno je pričati o jedinstvu svih umirovljenika a nešto sasvim drugo ovo što radi SU unutar koalicije BLOK „Umirovljenici zajedno“. Mi ne samo da pričamo o jedinstvu, mi sa svim svojim aktivnostima to jedinstvo dokazujemo bez figa u džepu, što se za neke izvan "BLOKA" na žalost ne može kazati, no to je njihovo pravo i ne osuđujemo ih radi toga, ali im ipak donekle zamjeramo što su na određeni način neiskreni prema drugima.

Uvjeren sam da će ova umirovljenička konfiguracija koja se stvara na državnoj razini i u kojoj su uključene dvije najveće umirovljeničke udruge, sve ovo što govorim potvrditi već na slijedećim parlamentarnim izborima, od kada će umirovljenici napokon biti u mogućnosti izboriti se za svoja prava.

Nakon uvodnog dijela odrađen je i onaj radni te su u vodstvo Županijske organizacije SU-a za Splitsko dalmatinsku županiju izabrani:

Za Predsjednika: Ivan Visković

Za zamjenika predsjednika: Neven Pažanin

Predsjedništvo: Boris Nikolić, Maja Mileta, Milica Cipci, Paško Repušić

Nadzorni odbor: Ratko Delić, Danica Matić, Smiljana Čonda

Sud časti: Vjera Mornar, Edo Begović, Jadranka Matijević

N a kraju radnog dijela riječ je dobio i novoizabrani predsjednik ŽO SU Splitsko Dalmatinske županije, gospodin Ivan Visković koji se svima zahvalio na izboru te obećao dati sve od sebe da širenju organizacije u sve gradove i općine unutar županije.

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)