Glavna zadaća Miljenka Pavlakovića i koalicije triju stranaka nakon dolaska na vlast bit će Jasku iz ... (opširnije)

Na đakovačkoj političkoj sceni nastavljaju se preslagivanja uoči lokalnih izbora. Tako je na današnjoj HDZ-ovoj konferenciji ... (opširnije)

Ovu čestitku upućujemo svima, a poglavito ženama koje trpe diskriminaciju na tržištu rada, potplaćenost, različite oblike ... (opširnije)

Stopa nezaposlenosti u prosincu prošle godine iznosila je 21,1 posto te se očekivalo da će dalje ... (opširnije)

Svečano je 8. veljače bilo na izboru najboljih sportaša Svete Nedelje. Titula najbolje sportašice u 2012. ... (opširnije)

Na izvanrednoj izbornoj skupštini izabrano novo vodstvo gradske organizacije Strane Umirovljenika za grad Našice.Za predsjednika, Zvonko ... (opširnije)

6.veljače 2013. u Općini Garčin predsjendik OO SU-a Garčin Željko Čačulović potpisao je koalicijski sporazum sa ... (opširnije)

U četvrtak, 7. veljače 2013. godine u prostorijama Gradske organizacije Stranke umirovljenika Belišća održana je 4-ta ... (opširnije)

Zagreb– Suočen s kolapsom hrvatskoga mirovinskog sustava i padom kreditnog rejtinga, ministar Mirando Mrsić najavljuje novu ... (opširnije)

Zagreb -Slavko Linić je najavio da će plaće zaposlenim u državnoj upravi kasniti, ali ne zato ... (opširnije)

Obavljena je financijska revizija za 2011, te nalaz i mišljenje ocijenjeno kao bezuvjetno.Cijeli nalaz i mišljenje ... (opširnije)

U VRIJEME dok se broj nezaposlenih nezaustavljivo penje prema 400 tisuća, dok više od 900 tisuća ... (opširnije)

Loši političari bivaju izabrani zahvaljujući dobrim građanima koji ne izlaze na izbore.Činjenica je da se i ... (opširnije)

Članice Gradske organizacije Stranke Umirovljenika Belišća „Bolja budućnost“ i članice nedavno osnovane Udruge Umirovljenika i Starijih ... (opširnije)

U Satnici Đakovačkoj je održana osnivačka skupština Stranke umirovljenika, po završetku i odabiru čelnih ljudi u ... (opširnije)

Danas se u Dugoj Međi okupilo stotinjak umirovljenika i mještana Opčine Zdenci koji su uz kuhano ... (opširnije)

U punom mjesnom domu Podvinja osnovana je Temeljna organizacija Stranke umirovljenika za Mjesni odbor Podvinje, ana ... (opširnije)

Dana 12.srpnja Osnovana je Općinska organizacija SU Sibinj. Za predsjednika je izabrana g. Dario Dujček, zamjenik ... (opširnije)

STRANKA UMIROVLJENIKA pita se gdje je nestao IDS nakon što je njihov saborski zastupnik Damir Kajin ... (opširnije)

Na krajnjem istočnom dijelu Hrvatske osnovana je Gradska organizacija Stranke umirovljenika za grad Ilok. Prekrasan ambijent ... (opširnije)