U druženju sa mještanima Josipovca vrlo jasno je iskazana volja građana za promjenama.Veliki broj građana je ... (opširnije)

Koalicija stranaka HDZ-SU-HSP A.S. su na današnjem predstavljanju u Sarvašu upoznali građane sa planovima i programima ... (opširnije)

Kandidat Sranke Umirovljenika, Hrvatske Seljačke Stranke i Udruge Umirovljenika i Starijih Osoba za gradonačelnika grada Belišća ... (opširnije)

Predsjednik ŽO HSS-aDavor Vlaovićnaglasio je kako su ove dvije stranke u koaliciji bile i protekle četiri ... (opširnije)

Danas je koalicija SU-HDZ-HSP A.S. u Osijeku predala kandidacijske liste za gradonačelnika i gradsko vijeće. (opširnije)

Danas je u Bjelovaru potpisan koalicijski sporazum SU-SDP-HSS-HSLS, te na taj način definirana suradnja ovih stranaka ... (opširnije)

osnovana nova općinska organizacija Stranke umirovljenika.Na osnivačkoj skupštini je za predsjednicu izabrana gđa Marica Držaić.U svom ... (opširnije)

Dana 22.04.2013 god. u općini Gornja Vrba u Brodsko –posavskoj županiji potpisan je kolacijski sporazum između ... (opširnije)

Danas 15. travnja u Križevcima je između Stranke umirovljenika i Hrvatske seljačke stranke potpisan koalicijski sporazum ... (opširnije)

Izbori za EU Parlament Iza nas su prvi izbori za EU parlament, odaziv birača je bio ... (opširnije)

Kako je i najavljeno, kandidat za gradonačelnika grada Belišća i nositelj liste za Gradsko vijeće, gosp. ... (opširnije)

Na priloženom linku pogledajte TV predstavljanje naših kandidata (opširnije)

Stranka umirovljenika jedina je od 11 političkih opcija na umirovljeničkoj sceni, koja na izbore za Europski ... (opširnije)

Dana 8. travnja 2013. godine u 15:30 sati općinska organizacija stranka umirovljenika Sl. Šamac potpisala je ... (opširnije)

U srijedu 3. travnja 2013. godine svečanim mimohodom i polaganjem vijenaca, cvijeća i paljenjem sviječa obilježena ... (opširnije)

U večernjem terminu, u istraživanju agencije IPSOS PULS, Mislav Bago je objavio rezultate na temelju istraživanja ... (opširnije)

Stranka umirovljenika je politička stranka koja svojim djelovanjem na političkoj sceni RH od osnivanja 2000, do ... (opširnije)

Uskrs je najveći blagdan kršćanstva, kojim se slavi uskrsnuće Isusa Krista. Običaj je da se na ... (opširnije)

Stranka umirovljenika i Sindikat umirovljenika Hrvatske Slavonski Brod, u utorak 26. ožujka podijelio je uskrsna jaja ... (opširnije)

Danas u Zdencima je potpisana predizborna koalicija između Stranke umirovljenika, HDZ i HSS Opčine Zdenci. Uz ... (opširnije)