Povremeno se u hrvatskoj javnosti otvori rasprava i problem financiranja mirovina budućih korisnika ove tekovine suvremenih ... (opširnije)

Sukladno odlukama najviših stranačkih tijela u pojedinim su sredinama potpisani koalicijski sporazumi sa našim najvećim strankama ... (opširnije)

Predsjednik Stranke umirovljenika Lazar Grujić predao je u četvrtak, 4. svibnja Gradskom izbornom povjerenstvu kandidaturu za ... (opširnije)

Pavo  Milekić, kandidat Stranke umirovljenika za Gradonačelnika grada Belišća i nositelj liste za gradsko Vijeće danas ... (opširnije)

U tijeku priprema za predstojeće izbore za lokalnu i mjesnu samoupravu članovi naše stranke su vrlo ... (opširnije)

Objavljeni su uvjeti koje kandidati koji idu na izborne liste na lokalnim izborima moraju ispuniti te ... (opširnije)

Predsjednik Županijskog odbora Stranke umirovljenika Sisačko moslavačke županije Josip Mijadžiković potpisao je koalicijski sporazum o predizbornoj ... (opširnije)

Uskrs je najveći blagdan za sve kršćane i neka tako ostane dok je svijeta i vijeka! (opširnije)

Lazar Grujić kao kandidat za gradonačelnika na skorim lokalnim izborima u Svetoj Nedelji predstavio je Martinu ... (opširnije)

U četvrtak, 6. travnja 2017. predsjednici gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) i Stranke umirovljenika (SU) ... (opširnije)

Na poveznici http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/komentar-jutarnjeg-zasto-je-sitni-politikantski-potez-kaznena-prijava-koju-je-petrov-podnio-protiv-todorica-bizarna-i-opasna/5845519/ možete pročitati što se događa na hrvatskoj političkoj sceni , a rezultat je ... (opširnije)

U stranačkim prostorijama Stranke umirovljenika održana je vrlo zanimljiv Okrugli stol na temu budućnosti II mirovinskog ... (opširnije)

Na sastanku održanom 25.ožujka u Puli na temu Lokalni izbori 2017 županijska organizacija Stranke umirovljenika zaključila ... (opširnije)

Nastavljajući s nizom javnih tribina i Okruglih stolova vezanih uz mirovinski sustav otvaramo u suradnji sa ... (opširnije)

Stranka umirovljenika  grada Đakovo iznenađena je projektima koje pred predstojeće lokalne izbore obećava Gradonačelnik sa svojim ... (opširnije)

Detalje oko upravljačkih struktura, poslovanja i poreznih davanja za mnoge hrvatske firme teško je pronaći. Tako ... (opširnije)

U skladu sa stavovima Stranke umirovljenika i našim razmišljanjima ponovno se obraćamo javnosti vezano uz promjenu ... (opširnije)

Zadovoljstvo nam je izvijestiti javnost kako je predsjednik Stranke umirovljenika Lazar Grujić kandidat Stranke umirovljenika za ... (opširnije)

Svim ženama, a osobito članicama Stranke umirovljenika čestitamo 8. ožujak - Međunarodni Dan žena! (opširnije)

U četvrtak dana 02. ožujka 2017. godine svojim izbornim programom, kao kandidat za gradonačelnika grada Belišća ... (opširnije)