Uskrs je najveći blagdan za sve kršćane i neka tako ostane dok je svijeta i vijeka! (opširnije)

Lazar Grujić kao kandidat za gradonačelnika na skorim lokalnim izborima u Svetoj Nedelji predstavio je Martinu ... (opširnije)

U četvrtak, 6. travnja 2017. predsjednici gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) i Stranke umirovljenika (SU) ... (opširnije)

Na poveznici http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/komentar-jutarnjeg-zasto-je-sitni-politikantski-potez-kaznena-prijava-koju-je-petrov-podnio-protiv-todorica-bizarna-i-opasna/5845519/ možete pročitati što se događa na hrvatskoj političkoj sceni , a rezultat je ... (opširnije)

U stranačkim prostorijama Stranke umirovljenika održana je vrlo zanimljiv Okrugli stol na temu budućnosti II mirovinskog ... (opširnije)

Na sastanku održanom 25.ožujka u Puli na temu Lokalni izbori 2017 županijska organizacija Stranke umirovljenika zaključila ... (opširnije)

Nastavljajući s nizom javnih tribina i Okruglih stolova vezanih uz mirovinski sustav otvaramo u suradnji sa ... (opširnije)

Stranka umirovljenika  grada Đakovo iznenađena je projektima koje pred predstojeće lokalne izbore obećava Gradonačelnik sa svojim ... (opširnije)

Detalje oko upravljačkih struktura, poslovanja i poreznih davanja za mnoge hrvatske firme teško je pronaći. Tako ... (opširnije)

U skladu sa stavovima Stranke umirovljenika i našim razmišljanjima ponovno se obraćamo javnosti vezano uz promjenu ... (opširnije)

Zadovoljstvo nam je izvijestiti javnost kako je predsjednik Stranke umirovljenika Lazar Grujić kandidat Stranke umirovljenika za ... (opširnije)

Svim ženama, a osobito članicama Stranke umirovljenika čestitamo 8. ožujak - Međunarodni Dan žena! (opširnije)

U četvrtak dana 02. ožujka 2017. godine svojim izbornim programom, kao kandidat za gradonačelnika grada Belišća ... (opširnije)

U subotu dana 25. veljače 2017. godine u prostorijama DVD-a Đakovo, Splitska 21 u nazočnosti brojnih ... (opširnije)

Stranka umirovljenika grada Belišća održala je u četvrtak 17. veljače 2017. godine još jedno prekrasno druženje ... (opširnije)

Opće je poznato kako  političke kampanje sve više nalikuju cirkusima i glumačkim egzibicijama umjesto sučeljavanju programa ... (opširnije)

Predstavnici Stranke umirovljenika Pavo Milekić, predsjednik i Josip Srakić zamjenik predsjednika Županijske organizacije Osječko-baranjske županije te ... (opširnije)

Većini je poznata činjenica, u koju smo se mogli uvjeriti kroz našu povijest, što znači kad ... (opširnije)

Najvažnije instituciju u našoj državi koje se bave otkrivanjem i sprečavanjem organiziranog kriminala posljednjih su dana ... (opširnije)

Na poveznici http://www.index.hr/vijesti/clanak/zastrasujuce-brojke-sve-je-vise-umirovljenika-a-radna-snaga-masovno-odlazi-tko-ce-to-placati/948981.aspx možete saznati aktualnu situaciju i pravo stanje u društvu vezano uz umirovljenike i ... (opširnije)