Događanja na hrvatskoj političkoj sceni izmjenjuju se kao na tekućoj vrpci tako da ih je čak ... (opširnije)

Na sljedećoj poveznici možete pročitati ogledni primjer političkog lukavsta i iskustva na hrvatskoj političkoj sceni http://www.index.hr/vijesti/clanak/bandic-prihvatio-sve-hdzove-amandmane-a-oni-ce-ga-zauzvrat-podrzati-/938913.aspx (opširnije)

Rušenje izravno biranih predstavnika naroda najlakše je ostvarivo neusvajanjem proračuna u skupštinama i toga se dosjetio ... (opširnije)

Na sljedećoj poveznici preočitajte više o našoj zaduženosti: http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatskoj-na-naplatu-stize-19-milijardi-kuna-godisnje--ili-privatizacija-ili-bankrot/898228.aspx (opširnije)

 Poučna i uvijek zanimljiva epizoda iz starogrčke mitologije Heraklovo je uspješno čišćenje štala elidskog kralja Augije. ... (opširnije)

U vrhu Kukuriku koalicije mislili su da će najlakše izaći na kraj baš s Borisom Miletićem ... (opširnije)

Bez obzira na to stoji li HDZ iza prosvjeda branitelja koji su još od lani utaboreni ... (opširnije)

ZAGREB -Premijer Zoran Milanović gostovao je u emisiji 2 u 9Romana Bolkovićana Jabuka TV-u gdje je ... (opširnije)

Malo je, iskreno govoreći, već postalo zamorno pričati o nevjerodostojnosti hrvatskih sindikata. O dobrohotnošću kojom su ... (opširnije)

Da se u politici može računati na neku elementarnu pristojnost, oni bi šutjeli još barem jedno ... (opširnije)

Osječki HDZ u suradnji sa Strankom umirovljenika i UHDDR-om prvi će put ove godine uoči Božića ... (opširnije)

Koalicija HDZ-SU-HSP A.S. odražala preizborni skup pred velikim borjem građana Osijeka članva i simpatizera.pored predstavljanja kandidata ... (opširnije)

U Tenju, naselju pored Osijeka su koalicijski partneri za lokalne izbore predstavili svoje kandidate i programe.U ... (opširnije)

U druženju sa mještanima Josipovca vrlo jasno je iskazana volja građana za promjenama.Veliki broj građana je ... (opširnije)

Danas je koalicija SU-HDZ-HSP A.S. u Osijeku predala kandidacijske liste za gradonačelnika i gradsko vijeće. (opširnije)

Dana 22.04.2013 god. u općini Gornja Vrba u Brodsko –posavskoj županiji potpisan je kolacijski sporazum između ... (opširnije)

Danas je u Osijeku potpisan koalicijski sporazum između HDZ -HSP AS i SU. Stranka umirovljenika je ... (opširnije)

Dana 8. travnja 2013. godine u 15:30 sati općinska organizacija stranka umirovljenika Sl. Šamac potpisala je ... (opširnije)

U Višnjevcu su predstavnici SU i HDZ-a, čelni ljudi gradskih organizacija pokušavali u razgovoru sa mještanima ... (opširnije)

Kandidat za gradonačelnika G Dražen Vidović, i predsjednik SU GO Osijek Dragutin Medvidović, su građanima dijelili ... (opširnije)