Ono što je SDP-u, HNS-u i HSU-u dozvoljeno IDS-u nije

U normalnim sredinama u kojima se poštuju Zakone i integritet drugih bi se nakon objavljene neistine zatražila objava demantija ili ispravak nakon čega bi se glavni urednik pristojno ispričao a novinara koji neistine uporno piskara (vrlo je moguće i naručene pamflete) bi malo „opalio“ po prstima ili džepu i tu bi stvar završila. No ovo je Hrvatska u kojoj se traženje ispravka ili objave demantija još uvijek treba smatrati gubljenjem vremena. Tekst koji slijedi je još jedan naš odgovor na uradak „novinara“ Nikole Severa Šenija (JL) koji i dalje „piše“ po svome ili bi možda bilo točnije (a nadamo se da nije) kazati po nalogu onoga tko ga je i angažirao za predstojeće parlamentarne izbore konstantno širi neistine kojima se Stranci umirovljenika (SU) i Koaliciji Blok umirovljenici zajedno (BUZ) namjerno radi šteta.

na svim razinama i što nitko ne dovodi u pitanje bi očito htjeli zabraniti četvrtom partneru odnosno IDS-u što baš i ne čudi jer su istog ionako već proglasili naj/manjim partnerom.Naravno, ne želimo se miješati u unutarnje stvari ili međusobne odnose stranaka iz Kukuriku koalicije niti nas u ovom trenutku to uopće zanima,pa čak ni činjenica (iscurilo u javnost)što jedan čelnik kukurikavaca već dovršava pregovore (a nije IDS) o postizbornoj koaliciji sa HDZ-om jer je to naprosto njihova unutarnja stvar, ali zabranjivati svom koalicijskom partneru suradnju sa kompatibilnom političkom opcijom lažno tvrdeći da je to suradnik – satelit HDZ-a i sa kojom može samo profitirati znači samo jedno…. Radi o jasnoj nakani da se koalicijskog partnera uz već mu dane nepovoljne pozicije na izbornoj listi i dodatno oslabi, čak i ponizi tako da potencijalne partnere na lokalnoj ili regionalnoj razini odvrati ili uputi na suradnju sa nekom drugom lokalnom ili regionalnom opcijom.

Činjenica je naime da SU u svim regijama ne samo da nastoji, već i uspijeva u uspostavljanju suradnje sa regionalnim stankama i pojedincima iz čega naravno svi imaju koriti, a u prvom redu ciljane skupine, a shodno tome dakle i svi građani pa bili oni simpatizeri ili nete političke opcije u navedenoj regiji. Naša pak suradnja sa IDS-om u Istarskoj županiji nije uperena ni protiv koga a ponajmanje protiv Kukuriku koalicije, Silvana Hrelje ili HSU-a čija je stranka gotovo nestala sa političke scene u Istarskoj županiji jer su što je opće poznato gotovo sve gradske i općinske organizacije prešle ili su u fazi prelaska u Stranku umirovljenika.

Upornim piskaranjem kako je SU, a time i BUZ partner HDZ-u se u stvari na vrlo podmukao način želi prikriti činjenica koja doslovno kaže kako SU sa HDZ-om nije u koaliciji ni u jednom gradu ili županiji dočim je to npr. HSU, član Kukuriku koalicije u gotovo svim županijama ili gradovima gdje su HDZ ili HSS na vlasti. Prozivanjem SU-a i BUZ-a radi tobožnje suradnje sa HDZ-om se konstantnim plasiranjem laži pod svaku cijenu nastoji skrenuti pozornost sa golih činjenica koje teško kompromitiraju upravo same kukurikavce, posebno HSU koji upornim upiranjem prstom u SU i BUZ naprosto želi minorizirati svoju otvorenu i moglo bi se kazati dugogodišnju usku suradnja sa HDZ-om…

U Zagrebu, 23.08.2011.

Koordinator Blok umirovljenici zajedno

(BUZ, DSU, SU, AHU, ZU)

Lazar Grujić dipl.oec.

Nastavljajući predizbornu kampanju predsjednički kandidat Zoran Milanović je na Martinje posjetio Karlovac, Vrbovsko i Ogulin. Nakon ... (opširnije)

  Korupcija i anti korupcija često su u posljednje vrijeme korištene riječi u hrvatskom političkom žargonu. ... (opširnije)

Otok Krk, za koji smo nekada učili kako je površinom naš najveći otok, postao je ishodišna ... (opširnije)

Vrlo zanimljivim izlaganjima i potom interesantnim raspravama održana je u utorak, 29. listopada u sjedištu SDP-a ... (opširnije)

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na javnoj tribini koja se održava u utorak, 29. ... (opširnije)

Povodom Dana grada Samobora u samoborskoj kino dvorani je održana svečana sjednica Gradskog vijeća. Uz domaćine, ... (opširnije)

Ne tako davno, dakle za vrijeme ove najsposobnije ili kako kažu Titanic vlade dogodilo se čudo ... (opširnije)

Danas je na zagrebačkom krematoriju posljednji ispraćaj Milana Ševe iz Samobora koji je više godina obnašao ... (opširnije)

Slušajući jučerašnju vijest nakon sjednice glavnog odbora Hrvatske narodne stranke u prvi smo tren pomislili kako ... (opširnije)

Prisjećajući se dana kada je Hrvatski sabor donio odluku o raskidu svih veza s Jugoslavijom ponosno i ... (opširnije)