POZIVNICA!

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na javnoj tribini koja se održava u utorak, 29. listopada s početkom u 12.30 sati u Velikoj dvorani Socijaldemokratske partije Hrvatske, Trg Drage Iblera 9! Na tribini sudjeluju sljedeći predavači koji će izložiti teme kako slijedi:

1. ZDRAVO I AKTIVNO STARENJE - Tanja Ćorić, dr. med. - voditeljica odjela u Službi za javnozdravstvenu gerontologiju Nastavnog zavoda „Andrija Štampar“

2. PRAVILNA PREHRANA OSOBA STARIJE ŽIVOTNE DOBI - Manuela Maltarić, mag. nutr. - referentni centar Ministarstva zdravlja za zaštitu zdravlja starijih osoba - Centar za zdravstvenu gerontologiju

3. OČUVANJE FUNKCIONALNE SPOSOBNOSTI U STARIJOJ DOBI - Zrinka Mach, mag. soc. geront. - predsjednica Hrvatskog saveza dijabetičkih    udruga

4. ZDRAVLJE ZA SVE - ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO - Saša Srića, dr. med. - glavni koordinator zdravstvene politike i javnozdravstvenih akcija SDP-a

 

Tribinu će otvoriti i pozdraviti sve prisutne predsjednik Stranke umirovljenika Lazar Grujić i Socijaldemokratske partije Hrvatske Davor Bernardić, a po završetku stručnih izlaganja slijedi rasprava i interakcija s nazočnima u publici.

Nastavljajući predizbornu kampanju predsjednički kandidat Zoran Milanović je na Martinje posjetio Karlovac, Vrbovsko i Ogulin. Nakon ... (opširnije)

  Korupcija i anti korupcija često su u posljednje vrijeme korištene riječi u hrvatskom političkom žargonu. ... (opširnije)

Otok Krk, za koji smo nekada učili kako je površinom naš najveći otok, postao je ishodišna ... (opširnije)

Vrlo zanimljivim izlaganjima i potom interesantnim raspravama održana je u utorak, 29. listopada u sjedištu SDP-a ... (opširnije)

Povodom Dana grada Samobora u samoborskoj kino dvorani je održana svečana sjednica Gradskog vijeća. Uz domaćine, ... (opširnije)

Ne tako davno, dakle za vrijeme ove najsposobnije ili kako kažu Titanic vlade dogodilo se čudo ... (opširnije)

Danas je na zagrebačkom krematoriju posljednji ispraćaj Milana Ševe iz Samobora koji je više godina obnašao ... (opširnije)

Slušajući jučerašnju vijest nakon sjednice glavnog odbora Hrvatske narodne stranke u prvi smo tren pomislili kako ... (opširnije)

Prisjećajući se dana kada je Hrvatski sabor donio odluku o raskidu svih veza s Jugoslavijom ponosno i ... (opširnije)

U prekrasnom ozračju koji nisu uspjeli pokvariti i sitni provokatori uspjeli smo u suradnji sa SDP-om ... (opširnije)