Treća Dob HTV1 04.12.2023. Imaju li umirovljenici i kakve političke predstavnike

Treća Dob HTV1 04.12.2023. Imaju li umirovljenici i kakve političke predstavnike

 

U emisiji Treća dob kod voditeljice Anite Hrstić gostovali su Milivoj Špika predstavnik Platforme Umirovljenici zajedno i Žarko Delač glasnogovornik HSU-a

Kako se očito čelne osobe odnosno predsjednik, tajnik ili netko od potpredsjednika HSU-a plaše sučeliti sa nama odnosno prijedlozima Platforme Umirovljenici zajedno tako su u emisiju Treća dob poslali svog  glasnogovornika koji je javnost, posebno umirovljenike, pokušao uvjeriti da mirovina nije ono što bi im trebalo biti najvažnije….

HSU smatra da su od mirovine važnije pučke kuhinje, kartice za popuste, 13. mirovina, paketi pomoći i drugi PR prijedlozi koji se zapravo ništa ne rješava…. Naravno da su prijedlozi i argumenti Platforme Umirovljenici zajedno za razliku od onoga što predlaže HSU umirovljenicima upravo ono što umirovljenici žele, a to je mirovina dostatna za život dostojan čovjeka, a tek tim ostvarenjem možemo razgovarati o raznim drugim pravima…. 

Kako predstavnik HSU-a nije imao nikakve argumente kojima bi dokazao da su prijedlozi HSU-a dobri a kamo li bolji od prijedloga Platforme Umirovljenici zajedno preostalo mu je jedino da primitivizmom pokuša skrenuti pozornost sa teme emisije….

Posljednji rejting Platforme Umirovljenici zajedno koji je osjetno veći od razvikanog HSU-a je jasna znak raspoloženja i mišljenja umirovljenika o našim prijedlozima….

Bila je to još jedna prilika da se u direktnom sučeljavanju argumentima dokaže kako su prijedlozi Platforme Umirovljenici zajedno za rješavanje problema rastućeg siromaštva daleko najbolja rješenja…

EMISIJU MOŽETE POGLEDATI NA PRILOŽENOM LINKU

https://www.youtube.com/watch?v=O9__FH4b0jY