Uskrsnica uveselila umirovljenike Ličko-senjske županije!

Zadovoljstvo nam je izvijestiti javnost kako je politička scena u Ličko-senjskoj županiji bogatija za novu političku stranku, Stranku umirovljenika koja je više od 20 godina prisutna u političkom prostoru Hrvatske. Povjerenik Stranke umirovljenika za Ličko-senjsku županiju je Mirko Kostelac ujedno i povjerenik Stranke umirovljenika za grad Otočac. Imenovan je i povjerenik za grad Novalju, Mladen Vranković.

U idućem periodu proširit ćemo našu političku opciju u još nekim mjestima u  Ličko - senjskoj županiji. Sagledavajući situaciju u Ličko-senjskoj županiji uvidjeli smo da umirovljenici nisu politički adekvatno zastupljeni budući sadašnji politički predstavnici umirovljenika na prvo mjesto stavljaju svoj osobni interes i to šteti brojnoj populaciji umirovljenika u Ličko - senjskoj županiji.

Ovim putem želimo izraziti i zadovoljstvo postupkom župana Darka Milinovića jer su umirovljenici s najnižim mirovinama dobili uskrsnice. Pozdravljamo taj čin kako bi u ova covidom opterećena vremena umirovljenici Ličko-senjske županije bar malo zaboravili na svoje svakodnevne brige.