Predstavljanje stranačkog programa u Đakovu

U ponedjeljak, 05. rujna 2016. godine Stranka umirovljenika je na središnjem gradskom trgu u Đakovu organizirala druženje s građanima i predstavljanje stranačkog programa kojem su nazočili kandidati kandidacijske liste Stranke umirovljenika za IV. Izbornu jedinicu.

Kandidati s liste gospoda Pavo Milekić i Miro Raspudić predstavili su na gradskom Radio Đakovu političku platformu Stranke umirovljenika za Izvanredne parlamentarne izbore 11. rujna 2016. godine „Čovjek početna i ciljna točka“ kojom prilikom su istaknuli kako su umirovljenici koji su državu Hrvatsku izgradili, a hrvatski branitelji u Domovinskom ratu obranili danas socijalni slučajevi.

Pozvali  su umirovljenike, hrvatske branitelje, građanke i građane grada Đakova, Đakovštine i IV. Izborne jedinice na zajedništvo i zamolili ih da izađu na izbore 11. rujna i zaokruže listu Stranke umirovljenika broj 16. Stranke kojoj su umirovljenici i hrvatski branitelji Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske županije i Republike Hrvatske na prvom mjestu i jedini koalicijski partner.

Nakon druženja s građanima kandidati kandidacijske liste Stranke umirovljenika nazočili su u župnoj dvorani svih Svetih predstavljanju knjige Propisi o metodama i sredstvima rada Udbe i Kosa, autora Romana Ljeljaka koju je organizirala Udruga Dragovoljaca Đakovštine 1990-1991.