Ponukani najnovijim događanjima vezanim uz uhićenja pripadnika Hrvatskog vijeća obrane u Orašju, Stranka umirovljenika se zalaže ... (opširnije)

Hrvatska politička scena prepuna je kontroverznih osoba da ne kažemo likova, a nećemo pogriješiti u procjeni ... (opširnije)

Na sljedećoj poveznici http://www.index.hr/vijesti/clanak/mirovine-za-10-godina-nece-ih-biti/929133.aspx možete pročitati jedno razmišljanje što čeka sadašnje i buduće umirovljenike! Slažete li ... (opširnije)

Na ovogodišnjoj 12. Bučijadi u Ivanić Gradu dio programa organizirala je i Udruga umirovljenika i građana Treća dob. Među mnogobrojnim ... (opširnije)

U prepunoj dvorani Doma umirovljenika u Moravicima u subotu, 15. listopada osnovana je gradska organizacija Stranke ... (opširnije)

Način kojim se skupine vjernika, udruge i neke stranke postavljaju prema pobačaju, govori nam da hrvatsko ... (opširnije)

Stranka umirovljenika upućuje pravosudnim institucijama i sudu javnosti zahtjev za pokretanjem temeljite istrage u aferi Mrsić! ... (opširnije)

Od svih mogućih kritika ili uvreda koje se mogu uputiti nekoj stranci, vjerojatno najteža je kvalifikacija ... (opširnije)

Drama na hrvatskoj političkoj sceni ne posustaje još od prosinca prošle godine, kada je, ustvari, započeta ... (opširnije)

Promovirajući stranku i kandidate na nedavno završenim parlamentarnim izborima naši su članovi vrijedno radili i na ... (opširnije)

U petak, 16. rujna 2016. godine na Trgu Ante Starčevića u gradu Belišću, u sklopu manifestacije ... (opširnije)

Zahvaljujemo svim članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika koji su prepoznali naš politički rad, iskrene namjere i ... (opširnije)

Trodnevnim predstavljanjem stranačkog programa, podjelom CD-a Hrvatski pleter i humanitarnom prodajom Osječkog piva za obnovu Vukovarskog ... (opširnije)

U ponedjeljak, 05. rujna 2016. godine Stranka umirovljenika je na središnjem gradskom trgu u Đakovu organizirala ... (opširnije)

Na središnjem zagrebačkom trgu u organizaciji naše stranke i udruge Umirovljenici zajedno započela je trodnevna humanitarna ... (opširnije)

Što se više bliže prijevremeni parlamentarni izbori, sve više liče na dramatičnu veslačku završnicu u olimpijskom ... (opširnije)

Iako je na hrvatskoj političkoj sceni registriran veliki broj stranaka umirovljeničkog predznaka godinama samo Stranka umirovljenika politički predstavlja ... (opširnije)

Nastavljajući predizborne aktivnosti limitirane skromnim financijskim sredstvima Stranka umirovljenika je organizirala u svojim prostorijama u Zagrebu ... (opširnije)

Bivši ministar rada u predizbornoj kampanji sipa nova-stara obećanja, stvara stranački brand, poput 'Odabrao Đelo Hadžiselimović'. ... (opširnije)

Stranka umirovljenika poručuje snimateljima i snimljenima jednako – uozbiljite se! Politička pozornica u predizborno vrijeme nije ... (opširnije)