Svim članovima i simpatezirima Stranke umirovljenika kao i ostalim našim sugrađanima koji vjeruju u uskrsnuće želimo ... (opširnije)

Uskrs je najveći blagdan za sve kršćane i neka tako ostane dok je svijeta i vijeka! (opširnije)

Svim članovima i simpatizerima  Stranke umirovljenika pravoslavne vjeroispovjesti kao i ostalim vjernicima čestitamo Uskrs ili Vaskrs! (opširnije)

Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti želimo sretan i blagoslovljen Uskrs.Najveći blagdan provedite u miru, a njegovu radost ... (opširnije)

Najveći kršćanski blagdan je pred nama. Uskrs je simbol vjere, blagdan iskupljenja, dan svjetla. Uskrs je ... (opširnije)

Prigodom blagdana Uskrsa, Grad Osijek isplatit će jednokratnu novčanu pomoć (Uskrsnicu):- umirovljenicima s prebivalištem na području ... (opširnije)

Uskrs je najveći blagdan kršćanstva, kojim se slavi uskrsnuće Isusa Krista. Običaj je da se na ... (opširnije)

Na današnjoj press konferenciji, gradonačelnik Ivica Vrkić i vijećnici Dragutin Medvidović i Drago Šerić, su pokazali ... (opširnije)

Uskrs je najveći blagdan kršćanstva, kojim se slavi uskrsnuće Isusa Krista. Običaj je da se na ... (opširnije)

Stranka umirovljenika i Sindikat umirovljenika Hrvatske Slavonski Brod, u utorak 26. ožujka podijelio je uskrsna jaja ... (opširnije)

Kandidat za gradonačelnika G Dražen Vidović, i predsjednik SU GO Osijek Dragutin Medvidović, su građanima dijelili ... (opširnije)

Kako bi se što dostojanstvenije uključili u proslavu najvećeg katoličkog blagdana, članovi Gradske organizacije Stranke umirovljenika ... (opširnije)

BUZ Garešnica je i ove godine podjelio nekoliko stotina porcija pečenih ribica povodom Uskršnjih blagdana na ... (opširnije)

Stranka umirovljenika Brodsko-posavske županije u suradnji sa Sindikatom umirovljenika većine općina Brodsko-posavske županije na vrlo neobičan ... (opširnije)

Gradska organizacija SU Garešnica u suradnji sa Udrugom umirovljenika grada Garešnice podIjelila je nekoliko stotina porcija ... (opširnije)

Građanima lijepe naše želimo Sretan i blagoslovljen Uskrs (opširnije)