Slavica Kanić - Detelić jedna je od onih plemenitih duša koja bi mogla ponijeti titulu Zagrepčanka ... (opširnije)

U osobno ime, te u ime Stranke umirovljenika i BLOKA „Umirovljenici zajedno“, svim građanima Hrvatske na ... (opširnije)

Ako ste do sada imali bilo kakvih predrasuda o domovima umirovljenika onda će ovo predstavljanje Doma ... (opširnije)

su se (samo za one koji nas ne prate) preko noći probili u žižu hrvatske političke ... (opširnije)

HSU politikantski podmeće Matici umirovljenika Hrvatske Politički je dilentatizam podvaljivati najvećoj udruzi civilnog društva - Matici ... (opširnije)

Nakon što je povjerenik Stjepan Krahulec otvorio Osnivačku Skupštinu, pozdravio nazočne, intonirana je Lijepa naša, te ... (opširnije)

Osnivačka Skupština u Čađavici započela je pravim polusatnim plesno – pjevačkim nastupom lokalnog KUD-a koji je ... (opširnije)

U nazočnosti svih 11 članova, u prostorijama ŽO SU Zagrebačke županije u Samoboru, održana je četvrta ... (opširnije)

Poštovani kolege, članovi SU-a Sa velikim žaljenjem moram kazati da sam po prvi puta u svojoj ... (opširnije)

Umirovljenici su definitivno vrlo zabrinuti zbog svog položaja u društvu i marginalizacije kojoj su izloženi više ... (opširnije)

U prostorijama MUH-a je održana zajednička tiskovna konferencija koju su zajednički sazvali i održali Josip Vincek ... (opširnije)

Na poziv gradonačelnika Otoka gospodina Josipa Šarića i umirovljenika iz županije Vukovarsko Srijemske predsjednik SU- a ... (opširnije)

Priopćenje za javnostGO SU Đakovo osnovao je 6 ogranaka na području općine Đakovo. GO SU postavio ... (opširnije)

Kosor: Nema bojazni za redovitu isplatu mirovina L. Grujić: Došli smo provjeriti što se događa s ... (opširnije)

PRENOSIMO INTERVJU TJEDNA – IVAN JAKOBLJEVIĆ„Umirovljenici su uistinu strahovita glasačka mašinerija pa sve stranke imaju interes ... (opširnije)

Na inicijativu gospodina Blaža Bralića u četvrtak, 08.07.2010. godine, na dan desete godišnjice osnutka Stranke umirovljenika, ... (opširnije)

Održana sjednica Županijske skupštine Zagrebačke županije Županijska Skupština Zagrebačke županije donijela je Odluku o dodjeli stipendija ... (opširnije)

Najveća opozicijska stranka SDP, već je 10 mjeseci na prvom mjestu ljestvice stranaka. U ovomjesečnom istraživanju ... (opširnije)

Prenosimo iz Umirovljeničkog listaPiše: mr.sc. Roko Markić Kao da su ti umirovljenici i nezaposleni s neba ... (opširnije)

Prenosimo iz Umirovljeničkog lista Autor Savan Tomašević: Vlada Republike Hrvatske usvojila je Plan provedbenih aktivnosti Programa ... (opširnije)