23.08.2010. U nastavku pročitajte naše prioćenje. Očito je kako neki osim gubljenja živaca gube i zdrav ... (opširnije)

23.08.2010. Ujedno koristim priliku komentirati izjavu – komentar jedne „novinarke“ koja je u prilogu za emisiju ... (opširnije)

Jućer je u samoborskom hotelu Lavica održana Izvještajno Izborna Skupština SU-a na koju se odazvalo gotovo ... (opširnije)

U Samoboru je predstavljena nova politička opcija - Umirovljenici zajedno. Riječ je o koaliciji pet umirovljeničkih ... (opširnije)

Danas je u Zagrebu, Novinarski dom, uz nazočnost predsjednika SU-a Lazara Grujića, Tajnika SU-a Milivoj Špike, ... (opširnije)

Predsjednik G.O. SU- a Đakovo , gospodin Stjepan Fekete poručuje lokalnoj vlasti , da se uklope ... (opširnije)

Članovi BLOK-a „umirovljenici zajedno“ su sve do nedavno na doslovno svakom svom skupu, odaslanim priopćenjima ili ... (opširnije)

Zanimljivo je ovih dana bilo gledati slušati ili pak pročitati što su sve novinari i „novinari“ ... (opširnije)

Slavica Kanić - Detelić jedna je od onih plemenitih duša koja bi mogla ponijeti titulu Zagrepčanka ... (opširnije)

U osobno ime, te u ime Stranke umirovljenika i BLOKA „Umirovljenici zajedno“, svim građanima Hrvatske na ... (opširnije)

Ako ste do sada imali bilo kakvih predrasuda o domovima umirovljenika onda će ovo predstavljanje Doma ... (opširnije)

HSU politikantski podmeće Matici umirovljenika Hrvatske Politički je dilentatizam podvaljivati najvećoj udruzi civilnog društva - Matici ... (opširnije)

su se (samo za one koji nas ne prate) preko noći probili u žižu hrvatske političke ... (opširnije)

Osnivačka Skupština u Čađavici započela je pravim polusatnim plesno – pjevačkim nastupom lokalnog KUD-a koji je ... (opširnije)

Nakon što je povjerenik Stjepan Krahulec otvorio Osnivačku Skupštinu, pozdravio nazočne, intonirana je Lijepa naša, te ... (opširnije)

U nazočnosti svih 11 članova, u prostorijama ŽO SU Zagrebačke županije u Samoboru, održana je četvrta ... (opširnije)

Poštovani kolege, članovi SU-a Sa velikim žaljenjem moram kazati da sam po prvi puta u svojoj ... (opširnije)

Umirovljenici su definitivno vrlo zabrinuti zbog svog položaja u društvu i marginalizacije kojoj su izloženi više ... (opširnije)

U prostorijama MUH-a je održana zajednička tiskovna konferencija koju su zajednički sazvali i održali Josip Vincek ... (opširnije)

Na poziv gradonačelnika Otoka gospodina Josipa Šarića i umirovljenika iz županije Vukovarsko Srijemske predsjednik SU- a ... (opširnije)