Udruga invalida rada Đakovo i Stranka Umirovljenika organiziraju ljetovanje u Neumu za sve umirovljenike i invalide, ... (opširnije)

Povodom Međunarodnog dana prava starijih osoba, Udruga za zaštitu i promicanje prava ljudi treće životne dobi, ... (opširnije)

Predsjednica GO SU Splita, Milica Cipci obrtila se danas javnosti svojim priopćenjem... Zbog niza „nejasnoća“ koje ... (opširnije)

Nakon 46 godina nastavničkog radnog staža, ove jeseni oprostila se od svojih kolega.Čestitali joj na umirovljenju, ... (opširnije)

GO SU Đakovo održao je 24.09. 2010 svoju petu sjednicu Gradskog Odbora, na kojoj je koptirano ... (opširnije)

Na Izbornu Skupštinu GO SU Zagreb održanoj u restoranu Veseli zagorac izabrano je novo vodstvo Stranke ... (opširnije)

Sada je posve jasno da su na pomolu nove podjele unutar stranačkog umirovljeničkog korpusa, i da ... (opširnije)

Ovaj tjedan SU je sa BLOK-om „Umirovljenici zajedno“ imao predstavljanje i u gradu Zadru te je ... (opširnije)

Priopćenje za javnostPredsjednik G.O. S.Umirovljenika Đakovo, gospodin Stjepan Fekete podnosi amandman za proračun grada Đakova za ... (opširnije)

Pitomi podravski gradić Slatina bio je domaćin Osnivačkoj Skupštini ŽO SU Virovitičko podravske županije koja je ... (opširnije)

U prethodna dva dana održane su dvije tiskovne konferencije, prva u Hotelu Jadran 08.09. (srijeda) u ... (opširnije)

Teško je komentirati onaj dio rebalansa koji se ne odnosi na umirovljenike, kada su i svi ... (opširnije)

U organizaciji i domaćinstvu DSU-a danas je u Biogradu na moru održan radni sastanak predstavnika članica ... (opširnije)

OSIJEK/ZAGREB - Ne postoji nikakav sukob među umirovljenicima, nego samo tvrdoglavost jednog čovjeka i sukob u ... (opširnije)

Predsjednik SU-a i koordinator BLOK-a „Umirovljenici zajedno“, Lazar Grujić u društvu sa predsjednikom DSU-a Milivojem Tičarićem ... (opširnije)

Priopćenje za medije Stranke koalicije BLOK-a „Umirovljenici zajedno“ sa zadovoljstvom gledaju na posljednji rebalans proračuna RH ... (opširnije)

23.08.2010. U nastavku pročitajte naše prioćenje. Očito je kako neki osim gubljenja živaca gube i zdrav ... (opširnije)

23.08.2010. Ujedno koristim priliku komentirati izjavu – komentar jedne „novinarke“ koja je u prilogu za emisiju ... (opširnije)

Jućer je u samoborskom hotelu Lavica održana Izvještajno Izborna Skupština SU-a na koju se odazvalo gotovo ... (opširnije)

U Samoboru je predstavljena nova politička opcija - Umirovljenici zajedno. Riječ je o koaliciji pet umirovljeničkih ... (opširnije)