Od presudne je važnosti riješiti problem odlaganja otpada. Treba razvijati svijest da je 90 posto kućnog ... (opširnije)

Po nekim informacijama ova situacija u kojoj je HSU ostala bez 3 od pet članova NO ... (opširnije)

Donosimo vam podatke istraživanja Nove TV provedenog na 4000 ispitanika. Ovo veliko istraživanje pokazuje kako bi ... (opširnije)

HDZ-ovi "Umirovljenici zajedno" već sad imaju prolaz pa će Kukuriku koalicija od Hrelje očekivati više…. Piše ... (opširnije)

Đuro Mučnjak (potpredsjednik SU) predsjednik OO SU Klinča Sela i Ivan Pintur (član predsjedništva SU) predsjednik ... (opširnije)

Problematika umirovljenika svakim danom postaje sve zanimljivija što je bio i razlog da su u studiju ... (opširnije)

Reportaža HTV1 za emisiju Treća dob sa potpisivanja sporazuma o osnivanju Nacionalnog vijeća za umirovljenike i ... (opširnije)

Pričati o proračunu i zamrzavanju mirovina bi bilo vrlo neozbiljno izvlačeći to iz konteksta općeg stanja ... (opširnije)

Predsjednik Gradske organizacije Stranke umirovljenika (GO SU) Đakovo, gospodin Stjepan Fekete poručuje da je unazad dva, ... (opširnije)

- Premijerka Jadranka Kosor i predstavnici Koordinacije umirovljeničkih udruga i Bloka umirovljenici potpisali su danas kao ... (opširnije)

Na temelju članka 30. stavka 3. Zakona o Vladi Republike Hrvatske (Narodne novine, br. 101/98, 15/2000, ... (opširnije)

O Vukovaru je u prethodnih 19 godina doista puno toga napisano no tu uvijek postoje ljudi, ... (opširnije)

Predsjednik G. O. Stranke umirovljenika Đakovo gospodin Stjepan Fekete želi upozoriti gradonačelnika Zorana Vinkovića da je ... (opširnije)

Kada je prije nešto više od devet godina u ondašnjoj eri vladavine šestorke ili popularno nazvane ... (opširnije)

- Članovi Stranke umirovljenika večeras su se prvi puta sastali u svojim novim prostorijama koje se ... (opširnije)

….jednom se svašta može progutati, dva puta već teže, no kada se istovjetna stvar – događaj ... (opširnije)

Obavještavamo sve invalide i umirovljenike s područja grada Đakova i Đakovštine da Udruga invalida rada i ... (opširnije)

Oporuka je volja oporučitelja kojom on/ona raspolaže svojom imovinom u slučaju svoje smrti. Razlikoujemo nekoliko vrsta ... (opširnije)

U organizaciju Udruge za zaštitu i promicanje prava ljudi treće životne dobi, 01. listopada 2010.g. držan ... (opširnije)

I Belišće je nakon niza većih i manjih gradova i općina dobilo svoju GO SU koja ... (opširnije)