Obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba

Na središnjem zagrebačkom trgu u utorak, 1. listopada na Međunarodni dan starijih osoba Stranka umirovljenika i Socijaldemokratska partija Hrvatske organiziraju prigodno druženje i omogućuju besplatne preventivne zdravstvene preglede. Tako će već uz klasično mjerenje tlaka, šećera i minerala u krvi najbržim posjetiteljima na štandu liječnički tim u sastavu prim. dr. Darije Đokić i mr. sc. Damir Jurinović obaviti UZV pregled prostate i mokraćnog mjehura. I to nije sve!  Stranački će volonteri  istodobno podijeliti veliki broj piva i sokova u limenkama koje je donirao dugogodišnji partner Stranke umirovljenika iz Osijeka, slance te Kala vodu. Za smijeh će biti zaduženi članovi Hrvatskog društva karikaturista  Milan Lekić i Krešimir Kveštek,nastupit će pjevački zbor KUD-a Sesvete pod ravnanjem Silivije Mužak, a u 11.15 sati nazočnima će se obratiti predsjednik SU Lazar Grujić, Predsjednik SDP-a Davor Bernardić i predsjednički kandidat Zoran Milanović.

Povodom Dana grada Samobora u samoborskoj kino dvorani je održana svečana sjednica Gradskog vijeća. Uz domaćine, ... (opširnije)

Ne tako davno, dakle za vrijeme ove najsposobnije ili kako kažu Titanic vlade dogodilo se čudo ... (opširnije)

Danas je na zagrebačkom krematoriju posljednji ispraćaj Milana Ševe iz Samobora koji je više godina obnašao ... (opširnije)

Slušajući jučerašnju vijest nakon sjednice glavnog odbora Hrvatske narodne stranke u prvi smo tren pomislili kako ... (opširnije)

Prisjećajući se dana kada je Hrvatski sabor donio odluku o raskidu svih veza s Jugoslavijom ponosno i ... (opširnije)

U prekrasnom ozračju koji nisu uspjeli pokvariti i sitni provokatori uspjeli smo u suradnji sa SDP-om ... (opširnije)

Kada bi pitali običnog građana na ulici koja im je politička stranka najsimpatičnija dobili bi vrlo ... (opširnije)

Prihvaćanje svih zahtjeva referendumske inicijative „67 je previše“ pozitivna je vijest za umirovljenike i građane. Za ... (opširnije)

Kroz hrvatsku povijest zabilježeno je kako su naše preci vrlo često bili na različitim stranama i ... (opširnije)

U nekoliko prethodnih osvrta i reakcija na politička zbivanja u hrvatskoj istaknuli smo ulogu agencija za ... (opširnije)