Hibridno ratno stanje u režiji Vladajućih...

Posljedice hibridnog rata u režiji predsjednika vlade svakim su danom sve vidljive. Naime više, PR plaćenik, a manje PR stručnjak kojeg je vlada zaposlila udarnički je započeo svoju misiju. Tako je početkom godine u nekoliko medija puštena informacija kako je Zoran Milanović najbolje, jedino ili spasonosno rješenje ljevice za predsjedničke izbore.  Vrlo lukrativno pojavila se i međusobna usporedba i stručna analiza profila predsjednice države i premijera i zamislite koga drugog nego Zorana Milanovića. Stoga vladajućima nije više dovoljno pumpanje postotaka glasova na neku neformalnu družinu koja sebe naziva Živi zid već idu korak dalje. Naime žele dodatno oslabiti ulogu predsjednika najveće oporbene stranke i izazvati među njima još veći raskol kako bi u najpogodnijem trenutku izazvali i prijevremene izbore. Dobro znaju kako će se Živi zid provesti kao Orah i Laburisti i jedina su im opasnost članovi i simpatizeri SDP-a. To je zasigurno sugerirao i novozaposleni PR „stručnjak“ ali pri tome su zaboravili ili ne žele znati kako je taj isti profesionalac radio i u neuspješnoj predsjedničkoj kampanji Ive Josipovića. Stoga i cenzura društvenih mreža, puštanje u eter kontroliranih i strogo namjenskih tekstova i priloga te plaćanje urednika i novinara nisu i ne mogu biti garancija izbornih uspjeha. Naime uza sve ove akcije i medijske diverzije narod je teško zavarati čak i sa istinitom informacijom o povećanju BDP-a! Svi dobro znamo da nakon kiše dolazi sunce pa tako nakon niza godina mora doći i do gospodarskog oporavka koji je posljedica svjetskih i europskih trendova, a ne naših spektakularnih poteza. Jer da je to posljedica reformi i promjena postotak povećanja bio bi daleko veći. Barem toliko koliko uostalom i treba biti ukoliko želimo uhvatiti priključak sada već i sa najnerazvijenim zemljama EU unije. U cijelu tu priču uklapa se i HNB, za koju uopće ne znamo kakva je to institucija jer jedina u Hrvatskoj nije upisana u Sudski registar, s najavom ulaska u europsku monetarnu uniju. Sve se svodi na zamagljivanje činjenica i bježanja od istine i realnosti, a to je da nismo u stanju otplaćivati glavnice kredita kojima smo zaduženi. Stoga politički i gospodarski balansiramo od istoka i zapada, Irana i Izraela, a čitavo vrijeme veliki Hrvati nas sustavno osiromašuju i pljačkaju. U tome je osnovna bit i srž današnjeg gospodarskog i političkog životarenja i glavni uzrok naših sve izraženijih demografskih problema tj. iseljavanja. I sve dok vlast ne preuzmu neovisni, slobodnoumni i pošteni ljudi koji neće imati potrebe za PR akvizicijama i medijskim cenzurama nećemo osjetiti pozitivne promjene u svakodnevnom životu.

 

Kada je prije nekoliko mjeseci gospodin Davor Bernardić, predsjednik najveće oporbene stranke postavio premijeru Hrvatske vlade ... (opširnije)

Svim državljanima Republike Hrvatske u domovini i osobito u inozemstvu čestitamo Dan neovisnosti! (opširnije)

Rad s djecom je vrlo osjetljiv i odgovoran, a jedan je od razloga što godinama svi ... (opširnije)

Početak zasjedanja hrvatskog sabora ali nažalost sve više i njegov cjelokupni rad ostat će zapamćen jedino ... (opširnije)

Najnovija razmišljanja i lamentacije trenutačnog ministra rada i mirovinskog sustava objavljena u medijima ponovno dokazuju njegovu ... (opširnije)

Novac mirovinskih fondova zanimljiv je za baratanje političarima i dobrodošao kao izgovor u svakom trenutku. Tako ... (opširnije)

Događanja na hrvatskoj političkoj sceni izmjenjuju se kao na tekućoj vrpci tako da ih je čak ... (opširnije)

Najnovije istraživanje raspoloženja birača možete pročitati na sljedećoj poveznici http://hr.n1info.com/a326391/Vijesti/Plenkovicu-pala-popularnost-predsjednici-porasla.html (opširnije)

Zagrijavanje pred kako mnogi najavljuju vruću političku jesen započelo je već u kolovozu. Od izlaska radnika ... (opširnije)

Zanimljivo je kako se u posljednje vrijeme u medije sve više i više puštaju probni baloni! ... (opširnije)